Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ...ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ Θόδωρος Σκυλακάκης είπε ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων στους δημοσιογράφους από την Ημαθία.
Είπε μεταξύ άλλων, μετά από ερώτηση σχετικά με το μοντέλο διαχείρισης, ότι σήμερα αυτό που προκρίνεται είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση και η παραγωγή ενέργειας μέσω της κατασκευής σύγχρονης μονάδας από την Ημαθία και άλλους όμορους νομούς.
Ωστόσο, το ζήτημα είναι ότι υπάρχουν και άλλες...
...μέθοδοι, όπως πυρόλυση και καύση πλην όμως, δεν έχει γίνει καμιά σοβαρή συζήτηση στην χώρα μας σχετικά και ως εκ τούτου δεν μπορούν να προχωρήσουν.
Και εκ του γεγονότος αυτού, συμπλήρωσε, η επιλογή της μιας και μοναδικής μεθόδου είναι σαφές και αυτονόητο ότι αποφέρει και επιχειρηματικά οφέλη στον κάτοχο της μεθόδου αυτής.
Τόσο ωραία είναι τα πράγματα και γι αυτό φαίνεται ότι βάλθηκαν τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας στην Ημαθία να μας πείσουν ότι ντε και σώνει ότι θα πρέπει να κάνουμε την ΜΕΑ ΧΥΤΥ για να σωθούμε.
Τα γνωστά παπαγαλάκια κάνουν τη δουλειά τους με το αζημίωτο και ξεπληρώνουν γραμμάτια, αυτή είναι η δουλειά τους. Όμως οι πολίτες της Ημαθίας θα πρέπει να έχουν το νου τους και να σταθούν απέναντι σε αυτές τις επιλογές οι οποίες δεν είναι τελικά μονόδρομος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: