Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Δυναμική ήταν η απεργιακή συγκέντρωση στη Νάουσα που διοργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο Νάουσας και το ΠΑΜΕ, το πρωί της Πέμπτης, στην πλατεία Καρατάσου, στα πλαίσια της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για το ασφαλιστικό.
«Όχι στο σφαγιασμό της..
..κοινωνικής ασφάλισης», «Δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε», «Γκρεμίζουν το ασφαλιστικό. Αντισταθείτε!», ήταν κάποια από τα συνθήματα που αναγράφονταν στα πανό που κρατούσαν οι εργαζόμενοι.
Στους συγκεντρωμένους μίλησε ο γραμματέας του Συνδικάτου Οικοδόμων Νάουσας και μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ κ. Θάνος Ταγάρας. «Είναι ένα έκτρωμα που δεν παίρνει κανένα φκιασίδωμα», είπε ο ομιλητής αναφερόμενος στο Ασφαλιστικό νομοσχέδιο και πρόσθεσε: «Αυτό που θέλουν είναι να πτωχεύσει ο λαός, να είμαστε άνεργοι και εξαθλιωμένοι, να μην πάρουμε ποτέ σύνταξη».
Στη συνέχεια περιέγραψε με μελανά χρώματα το εργασιακό τοπίο της περιοχής μας, με αναφορά στους εργαζόμενους της ΕΝ.ΚΛΩ. που είναι απλήρωτοι επί 16 μήνες και περιμένουν απολύσεις, Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με πορεία των συγκεντρωμένων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με τα πανό, σημαίες του ΠΑΜΕ και συνθήματα.
Πηγή: naousanews

Δεν υπάρχουν σχόλια: