Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Λυκειάρχης απέβαλε μαθητές επειδή συμμετείχαν σε διαδήλωση

Συνολικά 68 μαθητές απέβαλε ο διευθυντής του 2ου Λυκείου Κιλκίς
επειδή έλαβαν μέρος σε συλλαλητήριο.
Οι μαθητές συμμετείχαν σε συλλαλητήριο το οποίο διοργανώθηκε από φορείς στο Κιλκίς ενάντια στη δημιουργία μεταλλείων στο νομό.
Το γεγονός προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις, καθώς ο...
διευθυντής απέβαλε τους μαθητές που συμμετείχαν στη διαδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Κιλκίς. Αντί λοιπόν να τους επιβραβεύσει για την ενέργειά τους, τους απέβαλε από το σχολείο
Την αντίδραση του εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ του Κιλκίς ζητώντας από το διευθυντή να ανακαλέσει την απόφαση του, ενώ οι βουλευτές Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή προς την υπουργό Παιδείας για το εάν προτίθεται να πάρει μέτρα, ώστε να ανακληθεί η άδικη και εκδικητική "ποινή" που επιβλήθηκε.

www.newsbomb

1 σχόλιο:

Ελευθερία Ψυχογιου είπε...

‎(Όταν πήγαινα Λύκειο το 1987 ,ο Λυκειάρχης απέβαλε την Ειρήνη Μαύρου για παραδειγματισμό και των υπολοίπων που αρνούμαστε να πούμε προσευχή.
Πριν απ αυτό είχε ενοχληθεί, για την εκδήλωση αφιέρωμα στον Αντιστασιακό Άγγελο Σικελιανό, με τις καταγγελίες μας για προσβολή της προσωπικότητας των μαθητών και για τόσα άλλα.
Μετά απ αυτό ακόμη κι γιος του παπά κατέβηκε στην αποχή του Λυκείου-Γυνασιου Αμοργού ,προκειμένου να καταγγείλουμε τον φασισμό του Λυκειάρχη και δικαιωθήκαμε πανηγυρικώς. Σήμερα αποβλήθηκαν 68 μαθητές και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός . ΝΤΡΟΠΗ!!!