Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΔΣ ΔΟΥ Ημαθίας-Πέλλας- Πιερίας: Δεν μας κάλεσε ο δήμος Αλεξάνδρειας και γι αυτό δεν ήρθαμε

Δεν προσκληθήκαμε και γι αυτό δεν ήρθαμε ως διοίκηση στην ειδική συνεδρίαση του συμβουλίου της Αλεξάνδρειας λένε οι υπάλληλοι των ΔΟΥ Ημαθίας Πέλλας και Πιερίας με ανακοίνωσή τους που λέει τα έξής:

 "Με αφορμή την έκτακτη-ειδική συνεδρίαση του...
 δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας με θέμα τη συγκρότηση Επιτροπής Φορέων του Δήμου για καθορισμό ενεργειών με σκοπό την αποτροπή της περαιτέρω υποβάθμισης ή/και κατάργησης τοπικών καταστημάτων Δημοσίων Οργανισμών και Υπηρεσιών, προέκυψε χωρίς την ευθύνη μας ένα θέμα.

Μας τέθηκε ερώτημα από Μ.Μ.Ε και από αρκετό κόσμο για την απουσία του συλλόγου μας και την εκπροσώπηση του από τον πρόεδρο κ. Κάκαρη, στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, σε αντίθεση με άλλους εκπροσώπους φορέων. Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστά τα εξής :

Με λύπη αλλά και έκπληξη αναφέρουμε ότι ποτέ δεν προσκληθήκαμε από το Δήμο Αλεξάνδρειας και την πρόεδρο του Δ.Συμβουλίου, για να παραστούμε σε αυτή την συνεδρίαση.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έγινε και με άλλους φορείς και συλλόγους, ίσως και λιγότερο σχετικούς με το θέμα, που προσκλήθηκαν από το Δήμο Αλεξάνδρειας.

Αν και δύσκολο, θέλουμε να πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε τυχαία και δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος ή δόλος από πλευράς του Δήμου. Άλλωστε μόνο χρήσιμη θα μπορούσε να ήταν η παρουσία του συλλόγου μας και θα προσέθετε στην συζήτηση η γνώση και η επαφή μας με το αντικείμενο.

Θεωρούμε πως ο σύλλογος μας σύμφωνα με το μέγεθος του και την ιστορία του, αλλά και λόγω του ότι μια από της δημόσιες υπηρεσίες που τίθεται θέμα κατάργησης της είναι η Δ.Ο.Υ Αλεξάνδρειας, έπρεπε να είναι από τους πρώτους στον πίνακα αποδεκτών της πρόσκλησης που εστάλη σε άλλους 23 τον αριθμό φορείς (σωματεία, σύλλογοι, κ.α.).

Εμείς, όπως πάντα, είμαστε ανοιχτοί για οποιαδήποτε πληροφόρηση και βοήθεια με το θέμα".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μην απορείς κ Κάκαρη, δεν σας κάλεσαν γιατί είναι κομπλεξικοί. Νόμισαν ότι θα στέλνατε τον Αλεξόπουλο που είναι μέλος του συμβουλίου σας, μιλάμε για τέτοια κατάντια!!!!