Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου λέει ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι φίλησαν κατουρημένες ποδιές για να πιάσουν δουλειά!!

Ομιλητής στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας προ ολίγου ήταν ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ημαθίας Νίκος Ουσουλτζόγλου που προκάλεσε πανδαιμόνιο στην αίθουσα.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφερόμενος στους δημόσιους υπαλλήλους είπε ότι...
 "η πλειονότητα των δημοσίων υπαλλήλων φίλησε κατουρημένες ποδιές για να μπει στη δουλειά και..". Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την φράση του αμέσως πετάχτηκαν αρκετοί δημόσιοι υπάλληλοι και άρχισαν να διαμαρτύρονται εν χορώ και μάλιστα ένας εξ αυτών ήρθε σε τόσο στενή επαφή με τον πρόεδρο που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Σε λίγο βίντεο με το θερμό επεισόδιο

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ?

αρης είπε...

Όχι μόνο φίλησαν κατουρημένες ποδιές αλλα και στα πέραν των οριων της νομιμότητας κινήθηκαν ζητώντας ρουσφέτι προσφέροντας την ψήφο τους (και ολοκλήρου του σογιου τους ) προκειμένου να προσπεράσουν άλλους υποψήφιους πιο ικανούς που δεν καταδέχτηκαν να γλύψουν.
Φυσικά δεν είναι οι μόνοι, έτσι κινείτε το παρακράτος εδώ και δεκαετίες. Πρέπει να κλείσουν όλα τα παραθυράκια που άνοιξαν οι επιτήδειοι στον νόμο Πεπονη. Οι προσλήψεις να γίνονται όλες ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΚΑΙ όχι υπό την "ΕΠΟΠΤΕΙΑ" του ΑΣΕΠ όπου οι διάφοροι οργανισμοί, δήμοι κτλ παρουσιάζουν χαλκευμενα στοιχεία προκειμένου να πραγματοποιήσουν το ρουσφέτι τους.