Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Φώτης Κουβέλης: Συγκροτούμε το κόμμα μας με ανοικτές λειτουργίες, αποκεντρωμένο, δημοκρατικό


Συγκροτούνται παντού επιτροπές της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...
Με τους πολίτες- μέλη να παίρνουν τις μεγάλες αποφάσεις, να ελέγχουν την ηγεσία.
Ένα κόμμα ευρύχωρο και συνάμα δυναμικό, πηγή πρωτοβουλιών και λύσεων.
Κόμμα της εργασίας και της δημιουργίας, ενεργών πολιτών, εργαζομένων γυναικών και ανδρών, ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών, της επιστήμης, της εκπαίδευσης, της έρευνας. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας.
Το Συνέδριό μας φιλοδοξούμε να είναι ένα σύνολο πρωτοβουλιών και διαδικασιών που θα αναδείξουν τις αξίες μας.
Συνέδριο, που θα φέρει κοντά μας προοδευτικούς συμπολίτες μας, δημοκράτες, σοσιαλιστές που πίστεψαν ίσως σε λόγια μεγάλα για να απογοητευθούν μετά. Που βλέπουν τα αδιέξοδα της κυβερνητικής πολιτικής. Που προσδοκούν μια σύγχρονη σοσιαλιστική, δημοκρατική πορεία για τη χώρα.

Διαβάστε την ενδιαφέρουσα ομιλία του Φώτη Κουβέλη στην σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Ολόκληρη η ομιλία ΕΔΩ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ομιλία πράγματι.Μιά απορία μόνο: Γιατί τόσες λέξεις, και τόσος κόπος για να πεί ένα μόνο πράγμα: "θέλω να συγκυβερνήσω με το Πασοκ, θέλω και εγώ λίγη εξουσία." Αυτά και ραντεβού στίς εκλογές του Νοέμβρη, για τους (δήθεν) αντιρρησίες και ανεξάρτητους προοδευτικούς δημοκρατικούς αριστερούς..

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουβέλης πάντα μου άρεσε και θεωρώ ότι ήταν τραγικό λάθος του Αλαβάνου η προώθηση Τσίπρα. Ίσως απο τους λίγους αξιόλογους πολιτικούς στη χώρα μας, με μεστό λόγο και ανατρεπτική διάθεση. Μακάρι να προχωρήσει με επιτυχία το εγχείρημα του, γιατί η χώρα και οι πολίτες χρειάζονται νέο και ανατρεπτικό λόγο. Κάτι καινούριο...