Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΣΤΗΝ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΟ 33ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΤΕΔΚ ΗΜΑΘΙΑΣ

Το Σάββατο 10 Ιουλίου, στο Δημαρχείο Βεργίνας, θα πραγματοποιηθεί το 33ο Συνέδριο της ΤΕΔΚ Ημαθίας. Μετά από την διεξαγωγή (Τοπικών και Κεντρικών) Συνεδρίων, σειράς Ολομελειών και λοιπών διαδικασιών, μέσω των οποίων εκφράστηκαν απόψεις και διατυπώθηκαν διεκδικήσεις για την διοικητική και αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση, η ΤΕΔΚ Νομού Ημαθίας συγκαλεί...
...ένα Συνέδριο εργασίας αφιερωμένο αποκλειστικά στην ενημέρωση του Πολιτικού και Υπηρεσιακού Δυναμικού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τις νέες ρυθμίσεις και τις καινοτομίες του Προγράμματος «Kαλλικράτης». Το 33ο Συνέδριο είναι αφιερωμένο στην εμβάθυνση επί των λεπτομερειών του νέου αυτοδιοικητικού τοπίου που, από 1-1-2011, διαμορφώνεται με το Πρόγραμμα «Kαλλικράτης», και στην πληρέστερη δυνατή προετοιμασία των Δήμων της Ημαθίας, που μετασχηματίζονται ραγδαία και αποκτούν νέα μορφή, περιεχόμενο και αρμοδιότητες.

Τις εργασίες του Συνεδρίου, στο οποίο συμμετέχουν με την ιδιότητα του Συνέδρου οι 12 Δήμαρχοι και οι 106 Δημοτικοί Σύμβουλοι της Ημαθίας, που συγκροτούν την Γενική Συνέλευση της ΤΕΔΚ, και στο οποίο έχουν κληθεί και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων, και τα Μέλη των Τοπικών Συμβουλίων Νέων των Δήμων της Ημαθίας, μπορεί να παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης.

Το Πρόγραμμα Εργασιών του 33ου Συνεδρίου έχει ως εξής:
09:45 Πέρας Προσέλευσης Συνέδρων
09:55 Πέρας Προσέλευσης Προσκεκλημένων
10:00 Έναρξη
• Καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Βεργίνας κ. Νίκο Παπαποστόλου
• Εισαγωγή από τον Πρόεδρο της ΤΕΔΚ κ. Κώστα Καρέλη
• «Πρόγραμμα "Kαλλικρατης"-Σχέδιο Υποστήριξής του», Εισηγητής κ. Ράλλης Γκέκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ)
• Ερωτήσεις-Τοποθετήσεις-Συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: