Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

"ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΕ ΚΙΛΤΙΔΗ" !!!

Γράφει σε ένα σχόλιο της η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ σχετικά με τον τέως υφυπουργό Γεωργίας επί ΝΔ Κώστα Κιλτίδη ότι προκάλεσε αρνητικά σχόλια και αλγεινή εντύπωση η παρουσία του ως μάρτυρας υπεράσπισης ενός φίλου του που ήταν κατηγορούμενος για εξαπάτηση Αγροτικών Οργανώσεων από τις οποίες πήρε ροδάκινα για εξαγωγή στη Ρωσία αλλά δεν πλήρωσε ποτέ.
Διαβάστε το σχόλιο, έχει ενδιαφέρον..
Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η παρουσία του βουλευτή Κιλκίς κ.Κώστα Κιλτίδη, πρώην υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, στα δικαστήρια της Βέροιας, όπου προσήλθε για να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης (!!) σε αγωγή με εναγόμενο γνωστό επιχειρηματία με δραστηριότητες στη Ρωσία. Η υπόθεση αφορούσε αγωγή Συνεταιριστικών Οργανώσεων για χρήματα που τους οφείλει ο εναγόμενος, όπως ισχυρίζονται, από αγροτικά προϊόντα που αγόρασε και δεν πλήρωσε, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ. Και η έκπληξη μετατράπηκε σε αλγεινή εντύπωση όταν ο κ. Κιλτίδης κατέθετε, έχοντας μόνο καλά λόγια να πει για έναν άνθρωπο που απασχόλησε πρόσφατα την κοινωνία της, αφού «εμπλέκεται» στην περίφημη συμφωνία εξαγωγής 10.000 κοντέινερς κομπόστας στη Ρωσία, που ακόμη δεν ξέρουμε αν έφυγε κανένα.
Βέβαια, όλοι επείσθησαν για τη σοβαρότητα τότε της συμφωνίας, αφού είναι γνωστές οι διασυνδέσεις του επιχειρηματία με Ρώσους, αλλά και η μεγάλη οικονομική επιφάνεια που εμφάνιζε κατά την παρουσία του στη Βέροια. Έτσι πήρε ροδάκινα και δεν τα πλήρωσε, όπως λένε οι συνεταιρισμοί, αναγκάζοντας τις οργανώσεις να διεκδικήσουν τα χρήματά τους δικαστικά.
Η δυσάρεστη έκπληξη ήταν η κατάθεση του πρώην υφυπουργού κ. Κιλτίδη, ο οποίος, χωρίς να έχει καμία γνώση της ουσίας και γενικεύοντας άφησε υπονοούμενα ότι οι Συνεταιρισμοί μπορεί να έστειλαν σάπια ροδάκινα και γι’ αυτό ο επιχειρηματίας δεν πλήρωσε.
Γιατί, λοιπόν, κ. Κιλτίδη, εσύ που ηγήθηκες του αγροτικού κόσμου της πατρίδας μας αποφάσισες να υπερασπιστείς κάποιον που μηνύθηκε γιατί εξαπάτησε αυτόν τον κόσμο και στην προσπάθειά σου αυτή έμμεσα λάσπωσες κορυφαίες αγροτικές οργανώσεις, που τιμούν τον τόπο μας, δίνοντας εισόδημα στους αγρότες;
Ο αγροτικός κόσμος της Ημαθίας θα θυμάται για πολύ καιρό, τον πρώην υφυπουργό Κιλτίδη, για την ενέργειά του αυτή, αφού ο πολιτικός αυτός ξεκίνησε την υπουργική του σταδιοδρομία με μεγάλες προσδοκίες, ότι θα υπηρετήσει τους πολλούς.
Κρίμα…
Χ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: