Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΤΖΑΚΡΗ: "ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, Η Ν.Δ ΦΤΑΙΕΙ". Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Αναγκαία, αλλά χωρίς λέξη ότι είναι άδικα, χαρακτήρισε τα σκληρά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η Υφυπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Τομέας Γυναικών της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας.
Η υφυπουργός ακολουθώντας την πεπατημένη και "εύκολη" επιχειρηαματολογία, επέρριψε όλη την ευθύνη για την οικονομική κατάσταση της χώρας στην ΝΔ, λέγοντας ότι με την πολιτική της έφερε την χώρα στο χείλος του γκρεμού και κάλεσε τα μέλη του ΠΑΣΟΚ σε συστράτευση(;) για να βγει η Ελλάδα από την κρίση.
Ως δικαιολογία για την ανατροπή των προεκλογικών υποσχέσων και των κεκτημένων των εργαζομένων επικαλέστηκε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν γνώριζε το ακριβές έλλειμμα της χώρας και ότι θα παραλάμβανε ένα διαλυμένο κράτος.

Βέβαια, δεν είπε κουβέντα για την μόνιμη επωδό του Γ. Παπανδρέου ότι "χρήματα υπάρχουν" και ότι δεν αυξηθούν όρια ηλικίας και ειφορές στους ασφαλισμένους.
 Η κ. Τζάκρη αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα Καλλικράτης με μια γενική τοποθέτηση και χωρίς να πει τίποτα συγκεκριμένα για τις νέες αρμοδιότητες και τους πόρους των νέων δήμων. Δήλωσε ότι η εφαρμογή του θα θεμελιώσει την περιφερειακή αυτοδιοίκηση, θα δημιουργήσει ισχυρούς δήμους, θα βάλει σε τάξη τα οικονομικά των ΟΤΑ και θα προσφέρει ποιοτικότερες υπηρεσίες στον πολίτη.
Αναφερόμενη στην γυναίκα, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα εφαρμόσει ίσες ευκαιρίες σε όλους, θα διατηρήσει την ποσόστωση του 1/3 για την συμμετοχή γυναικών στα ψηφοδέλτια και σημείωσε ότι η χώρα έχει ανάγκη από γυναίκες που δεν φοβούνται τον ανταγωνισμό.
Τέλος για την περιοχή Ημαθίας – Πέλλας τόνισε ότι θα δοθούν κίνητρα στον τομέα της μεταποίησης και θα γίνει στροφή σε νέες καλλιέργειες στον αγροτικό τομέα.
Συμπερασματικά: μια ακόμα εκδήλωση των Πασόκων που ή δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς γίνεται ή απλώς έχει επικρατήσει ο πολιτικός αμοραλισμός. Διαλέγετε εσείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: