Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 15ΧΙΛ € ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Ο Δήμος Βέροιας ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 22/03/2010 με απόφαση της δημάρχου, θα αναρτώνται στη διαδικτυακή πύλη του Δήμου www.veria.gr, πληροφορίες για τις προμήθειες που πραγματοποιούνται απο το Δήμο, τα Νομικά του Πρόσωπα και τις Επιχειρήσεις του.
Σημειώνεται οτι η ενημέρωση θα αφορά διακηρύξεις, διαγωνισμούς και αναθέσεις που σχετίζονται με συμβάσεις προμηθειών ύψους άνω των 15.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).
Προσηλωμένος στις αρχές της διαφάνειας και της λογοδοσίας, ο Δήμος Βέροιας- αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση- αποσκοπεί στη συστηματική πληροφόρηση των δημοτών, γύρω από τις συναλλαγές που πραγματοποιεί με τους εκάστοτε ιδιώτες. Σε μια κρίσιμη περίοδο όπου απαιτείται μέγιστη διαφάνεια στο δημόσιο βίο, η απόφαση αυτή φιλοδοξεί να συμβάλλει αποφασιστικά στην εδραίωση της αξιοπιστίας του Δήμου Βέροιας, καλλιεργώντας μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες της πόλης.
Παράλληλα, η ενέργεια ευθυγραμμισμένη με τις ανάγκες της εποχής για ευρύτερη εξοικονόμιση πόρων, επιδιώκει την προσέλκυση του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού προσφορών απο την τοπική αγορά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ας συνέλθει με το καλό πρώτα με το μεταμεσονύχτυο ξεπουπούλιασμα η κυρία Ουσουτζόγλου και μετά μιλάμε για χιλιάρικα.