Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Κι άλλος τραυματίας από τα υπό κατασκευή πεζοδρόμια

Βασ. Μπαλιάκας
Νέο ατύχημα σημειώθηκε χτες το πρωί στο κέντρο της Αλεξάνδρειας όταν ο παλιός πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας  ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Βασίλης Μπαλιάκας σκόνταψε και τραυματίστηκε, ευτυχώς, ελαφρά.
Ο κ. Μπαλιάκας βάδιζε πάνω στο πεζοδρόμιο της οδού Αριστοτέλους και λίγο πριν...
 φτάσει στην οδό Βετσοπούλου σκόνταψε και τραυματίστηκε στα χέρια και στο σώμα του.

Αμέσως μετά το σοκ που πέρασε ο κ. Μπαλιάκας πήγε στο δημαρχείο όπου συνάντησε τον δήμαρχο Φ. Δημητριάδη όσο και τον αρμόδιο επί των έργων αντιδήμαρχο Σάκη Κούγκα στους οποίους εξέφρασε τα παράπονά του για την κατάσταση των πεζοδρομίων που αποτελούν διαρκή πηγή κινδύνων για την σωματική ακεραιότητα των πεζών. Στα παράπονα του πολίτη τόσο ο δήμαρχος όσο και ο αντιδήμαρχος απάντησαν ότι ως διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας έκαναν πάρα πολλές συστάσεις αλλά και παραστάσεις στον ανάδοχο του έργου αλλά και στην επιβλέπουσα αρχή που είναι η Αντιπεριφέρεια Ημαθίας και έγιναν και συσκέψεις για το θέμα αυτό.

Μ΄ άλλα λόγια, είπαν ότι δεν φέρουν καμιά ευθύνη για την κατασκευή αλλά και για την επίβλεψη του έργου έστω κι αν αυτό κατασκευάζεται στο κέντρο της Αλεξάνδρειας.
Να σημειώσουμε ότι η σύζυγος του παθόντα προ εξαμήνου είχε και αυτή ένα πιο σοβαρό ατύχημα όταν έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο και έσπασε το πόδι της!

Είναι προφανές ότι το έργο αυτό εκτός των άλλων δημιουργεί πλείστα όσα προβλήματα στους πεζούς και θα πρέπει ο δήμος να αφήσει την τυπική αντιμετώπιση του θέματος και να δράσει πιο ουσιαστικά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημητριαδη πριν τελειώσεις άδοξα , που τελειώνεις , ΚΑΝΕ κάτι για το έργο που γελάνε και οι μαιμούδες. Και αμα δεν μπορείς πάνε εισαγγελέα. Τα υπόλοιπα τα λές για να τα λες. Διότι απο την στάση σου φαίνεται ότι τα έχεις κάνει πλακάκια με τον εργολάβο του έργου. Και δυστυχώς έτσι πρέπει να είναι. Γιατί άραγε ?

Ανώνυμος είπε...

Καλά βρε, που τις είδατε τις λακουβες?
Στην Αλεξάνδρεια πάει πλέον η φράση :
ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ !!!!!!!!!!!!