Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Ξανά μαζί Δημητριάδης και Γκαβαρδίνας- Η επιστροφή του "ασώτου"

Ξανά μαζί Νίκος και Φώτης
Απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες που έχουμε στα ΧΡΟΝΙΚΑ λένε ότι μια πολύ πρόσφατη απώλεια της παράταξης Δημητριάδη που έκανε μεγάλη αίσθηση και συζητήθηκε πάρα πολύ φαίνεται ότι αποκαθίσταται.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες που έχουμε επιμένουν ότι ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος Νίκος Γκαβαρδίνας αν...

και έφυγε πικραμένος και σφοδρά αγανακτισμένος τόσο με τον ηγετικό κύκλο αλλά κυρίως με τον ίδιο τον Δήμαρχο Φ. Δημητριάδη, φαίνεται ότι το ξανασκέφτηκε και με αθόρυβα βήματα επανακάμπτει στις ανοιχτές αγκάλες του δημάρχου που τον περίμεναν πως και πως.
Ο στρατηγός την προηγούμενη βδομάδα δήλωσε σε συνομιλητές του ότι "τι να κάνω; εγώ είμαι δεξιός, πού να πάω; Είναι αλήθεια ότι με πίκρανε ο Φώτης αλλά ..΄ντάξει."
Τρεις μέρες μετά από αυτή τη δήλωση ο Ν. Γκαβαρδίνας εθεάθηκε να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον δήμαρχο σε εκδήλωση που έγινε σε χωριό του δήμου και μάλιστα ο ίδιος ο δήμαρχος αναφέρθηκε ονομαστικά σ΄ αυτόν ενώ δεν έκανε το ίδιο για τους δυο αντιδημάρχους που ήταν και αυτοί στο ίδιο τραπέζι.

Είναι προφανές ότι ο Φ. Δημητριάδης δούλεψε στο θέμα Γκαβαρδίνα. Έριξε το βάρος του για να επανορθώσει και να κλείσει μια "τρύπα" που είχε δημιουργηθεί και η οποία θα μπορούσε να αποβεί καθοριστική για το άμεσο μέλλον. Με τον τρόπο του λοιπόν ο δήμαρχος που χειρίστηκε προσωπικά το θέμα κατάφερε και μετέπεισε τον πικραμένο αντιδήμαρχο και τον επανέφερε στους κόλπους της παράταξης και όπως όλα δείχνουν και ...ετοιμοπόλεμο. Οι γνωρίζοντες τα πράγματα από κοντά μιλάνε για δεσμεύσεις του δημάρχου στον Ν. Γκαβαρδίνα ότι όλα όσα τον πίκραναν δεν πρόκειται να επαναληφθούν και μάλιστα ισχυρίζονται ότι προχώρησε και σε άλλες δεσμεύσεις πολιτικού χαρακτήρα βεβαίως. Και ο ...άσωτος επέστρεψε ταχέως.

Βέβαια, ο ίδιος ο στρατηγός όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα έκανε κάποιες δηλώσεις για την ηγετική ομάδα του δήμου Αλεξάνδρειας αλλά και για τον ίδιο τον δήμαρχο που κυκλοφόρησαν ευρέως και τώρα θα πρέπει να δώσει απαντήσεις σχετικά.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νύχτα θα φύγει η κομπανία της αποτυχημένης δημαρχίας. Το κακό είναι ότι θα αφήσει πίσω της , θα είναι στάχτη και μπούρμπερι.

Ανώνυμος είπε...

Μου άρεσε που τον περιγράφατε ως σκληρό και τσεκουράτο στρατηγό που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Δεν λάβατε υπ όψιν ότι πρόκειται για συνταξιούχο δυστυχώς και σηκώνει όχι μόνο μύγα στο σπαθί του , αλλά ελέφαντα!Άλλος ένας εθνοσωτήρας λοιπόν! .Μόνο την ουρά στρατηγέ , μην την πατήσεις , η ενδεδειγμένη θέση είναι κάτω από τα σκέλια.

Ανώνυμος είπε...

Καλά μιλάμε ο άνθρωπος έχει.... μπέσα, όχι αστεία πράγματα!!!Στό κάτω-κάτω μην ξεχνάτε είναι και Πρόεδρος τω αγιορειτών!!!

Ανώνυμος είπε...

Και όλα αυτά που έλεγες για την Δημοτική αρχή που πήγανε μωρέ Νικόλα? Μάλλον δεν πρέπει να σε παίρνουμε στα σοβαρά. Έγινες πρώτο νούμερο κολοτούμπας.

Ανώνυμος είπε...

Καί μαζί καί μόνος, ένας θα είναι ο πόνος.

Ανώνυμος είπε...

Πολλά ερωτηματικά υπάρχουν γύρω από την επιστροφή του Γκαβαρδίνα Ο Δημητριάδης για όσους τον γνωρίζουν δεν φημίζεται για την υποχωρητικότητα του , αντιθέτως μάλιστα. Ποιο είναι άραγε το μυστικό που ξέρη ο Γκαβαρδίνας και φοβάται ο Δημητριάδης? Πολύ περίεργα πράγματα που αφήνουν πολλά αιωρούμενα πού οφείλουν οι εμπλεκόμενοι να ξεκαθαρίσουν, διαφορετικά ο κάθε ένας θα μπορεί να κάνη τους δικού του συνειρμούς.

Ανώνυμος είπε...

άντε στρατηγέ (πιο πολυ για παρατσούκλι είναι πλέον και όχι σαν τίτλος τιμής) και στον λα(Γ)ος του καρατζαφέρη. έχει να ρίξετε της πόπης τις κωλοτούμπες!!!! Διότι κατά τα άλλα θα ήσουν διαφανής (εδώ γελάμε)!

Ανώνυμος είπε...

Μην πάει το μυαλό σας σε κακές σκέψεις. Εγώ πιστεύω πως μετά την αναγνώριση τις απελευθέρωσης τις Πόλης μας τις 18 του μήνα χωρίς μεταφορά, για πρώτη φορά θα γιορτάσουμε στην κανονική ημερομηνία, σε πανηγυρικό τρόπο θα γίνει αναπαράσταση τις απελευθέρωσης , ο Νίκ με στολή Στρατάρχη θα κάνη την παραλαβή τις Πόλης θα ακολουθίση παρέλαση, στην εξέδρα ο Νίκ με το ξίφος δίπλα και πολλά άλλα. Άλλωστε στην ομάδα δεν υπήρχε άλλος Στρατηγός και ανεκλήθη στην ενεργό υπηρεσία από τον Δημητριάδη. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ανακαλείται στην υπηρεσία ο Νίκ παλαιότερα μετά την αποστρατεία του είχε ανακληθεί και είχε τοποθετηθεί στο μουσείο. Βέβαια σε ερχόμενες Δημοτικές εκλογές θα το στείλουν μόνιμα στο μουσείο οι πολίτες τις Αλεξάνδρειας.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι δήλωσε δεξιός τα λέει όλα. Και παλαιότερα είχε δηλώσει δεξιός αλλά κάποια άλλα τσακάλια δεν τον πίστεψαν και του έδωσαν κατά επιλογή το καβουράκι στο χέρι. Τώρα για το πού να πάει ,δεν λέει αλήθεια, διότι το 2002 πού πήγε? Παλαιότερα σε Βουλευτικές εκλογές που πήγε?