Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Π.Ε.Κ. ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Πληροφορήθηκα ότι τα αρμόδια όργανα του κράτους μπήκαν σε μια δημοτική επιχείρηση και ελέγχουν τα βιβλία της. Ο έλεγχος άρχισε πριν λίγες μέρες και ερευνούν να διαπιστώσουν αν ορισμένες πράξεις του παρελθόντος έγιναν με βάση το νόμο ή γιατί..δεν έγιναν κάποιες άλλες πράξεις με αποτέλεσμα να προκύψει πρόβλημα τόσο σε οικονομικό ακόμα και σε ποινικό επίπεδο ίσως προκύψουν θέματα.
Το θέμα είναι σοβαρό και απασχολεί το δήμο Αλεξάνδρειας σε υψηλό επίπεδο. Η νέα διοίκηση του δήμου μόλις ενημερώθηκε άρχισε να κάνει επαφές και στοχευμένες κινήσεις ώστε να ξεπεραστεί το θέμα αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Σε κοινή δράση με συμβούλους της μειοψηφίας προσπάθησαν οι διοικούντες, έτσι λένε οι πληροφορίες, να λύσουν το ζήτημα για να μη φέρει το μεγάλο βάρος η Δημοτική Επιχείρηση.
Τα οικονομικά δεδομένα είναι μεγάλα και ουδείς μπορεί να βάλει το κεφάλι του στον ντορβά βάζοντας μια υπογραφή τώρα που όλοι είναι υποψιασμένοι, ομοψυχία δεν υπάρχει, ρουφιάνοι πολλοί κυκλοφορούν που κάνουν τον ήρωα καταγγέλοντας σκάνδαλα...
Οπότε, φτάσαμε στο σημείο να έχει εγκατασταθεί συνεργείο ελεγκτών από τα ΠΕΚ του Υπουργείου Οικονομικών και να ελέγχει. Τι θα βρει; Που θα καταλήξει; Ποιο θα είναι το πόρισμα; Θα δούμε σε λίγες μέρες.
Το ζητούμενο όμως κατά την άποψή μου είναι να γίνει επίσημη ενημέρωση από τους αρμόδιους στο δημοτικό συμβούλιο και στους πολίτες γενικότερα ώστε να ξέρουμε όλοι μας σε ποιο σημείο βρίσκονται τα οικονομικά δεδομένα του δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων.
Αναμένουμε..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από πότε Κύριε είναι ρουφιανιά η αποκάλυψη τις αλήθειας, και μάλιστα σε μια Δημοτική επιχείρηση που την πληρώνει ο Αλεξανδρινός λαός, και όχι μόνο? Ποιος και γιατί φοβάται τον έλεγχο? Εσείς είστε υπέρ του κουκουλώματος? Τι θα πει ότι δεν υπάρχει ομοψυχία? Από κάτι τέτοια σήμερα φθάσαμε εδώ την Πατρίδα μας!! Έχει υποχρέωση ο Δήμαρχος να ερευνήσει το θέμα από όλες τις πλευρές, άλλωστε προεκλογικά είχε μιλήσει για διαφάνεια, συμψηφισμοί δεν χωρούν πλέον, όλα στο φώς, διαφορετικά υπάρχουν και άλλοι τρόποι!!

Ανώνυμος είπε...

Ωχ τι έγινε ρε παιδιά; Δεν παίζει στην Αλεξάνδρεια να γίνεται κάτι τέτοιο. Ρε Χάρη καταλαβαίνεις για ποιο δήμο μιλάμε; Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!

Ανώνυμος είπε...

Άρχισε το ξήλωμα του πουλόβερ, και θα είναι και μακρύ, γιατί κύριοι οι μαγκιές πληρώνονται αργά η γρήγορα!! Εδώ και τώρα πόθεν έσχες για όλους όσους κατείχαν Διοικητικές έμμισθες θέσεις από το 1995 έως και το 2010 στο Δήμο Αλεξάνδρειας στην αρχή γιατί έπεται συνέχεια και για άλλους Δήμους που συνενώθηκαν. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

kali i karamela alla oxi mono logia pothen esxes se olous akomi kai s autous pou kanoun kritiki ... giati den exei simasia apo pou kleveis simasia exei tin plironei o aplos ftoxos politis ...
diladi ena giatros p.x an anti gia 100.000 dilosei 15.000 kai enas eretos i dimosios ipalilos klepsei 10.000 -20.000 exei diafora? i iparxei mikros kai megalos klefteis ?
epitelous ena kratos dikaiou kai isonomo gemisame papagalakia kai "ithikologous" kai onomateponima apla ta pragmata ... kai k.moxla k gia sena pothen esxes .. apla k antrikes kouventes ..
euxaristo poli ... "pr"