Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΝ.ΚΛΩ. ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Οι εργαζόμενοι- άνεργοι- όμηροι της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όριά τους και απορώ με την υπομονή τους. Απορώ που δεν πήραν ακόμα με τις πέτρες, όπως έλεγε στις προγραμματικές δηλώσεις του ο Γ. Παπανδρέου, τους κυβερνητικούς βουλευτές και ιδίως αυτούς που σπεκουλάρησαν στην δική τους αβεβαιότητα.
Η τελευταία τους παρέμβαση είναι μια ακόμα ανοιχτή επιστολή προς τη Κυβέρνηση η οποία είναι αν μη τι άλλο αιχμηρή αλλά σε λάθος κατεύθυνση αφού απευθύνεται στους τραπεζίτες και όχι στο ΠΑΣΟΚ. Εκτός κι αν δεχτούμε ότι τη χώρα κυβερνάει το τραπεζικό σύστημα. Διαβάστε την:Αξιότιμοι κύριοι.
Μετά από αρκετούς μήνες εμπαιγμού και χλευασμού κάθε ανθρώπινης αξίας θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε αυτήν την επιστολή μας με διάφορες αλάνθαστες παροιμίες του σοφού ελληνικού λαού μολονότι κάποια στελέχη σας βλέπουν τους έλληνες πολίτες, και μάλιστα
φορολογούμενους και αποταμιεύοντες πολίτες, ως υποκατάστατα του ανθρώπινου είδους. Λοιπόν, ο θεός αγαπά τον .. αλλά και τον νοικοκύρη
Επιτέλους έφτασε η ώρα του νοικοκύρη.
Επιτέλους η ελληνική κυβέρνηση κινήθηκε και πήγε στις Βρυξέλλες για να απαίτηση και να φέρει «το σύννομο» της εγγύησης με το ευρωπαϊκό δίκαιο, για την εταιρεία στην οποία εσείς είστε οι βασικοί μέτοχοι και εμείς οι άτυχοι εργαζόμενοι.
Πόσο ωραία χρησιμοποιούν, επί μήνες, στελέχη σας την λέξη «σύννομο» σε τηλεφωνικές επικοινωνίες με εργαζόμενους και τους λένε ότι «εάν έλθει η απάντηση από την ΕΕ για το σύννομο της εγγύησης εμείς δίνουμε όσα λεφτά χρειάζονται».
Η ελληνική αντιπροσωπεία επέστρεψε και μας ενημέρωσε ότι η επιτροπή ανταγωνισμού περιμένει ακόμη απάντηση από τις ελληνικές τράπεζες στα ερωτήματα που έθεσε για να προχωρήσει άμεσα στην έκδοση απόφασης. Οι άλλοι δύο συμβαλλόμενοι, πολιτεία και εταιρεία ήταν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.
Επί μήνες λοιπόν κοροϊδεύεται εξαθλιωμένους εργαζόμενους ( 800 και πλέον οικογένειες ) με πρόφαση το «παλιόχαρτο» της ΕΕ. Αν αυτό δεν είναι δόλος και ποινικό αδίκημα τότε τί είναι δόλος και απάτη?
Πως ζητάτε ένα χαρτί που εσείς σκοπίμως το καθυστερείτε και αποφεύγεται? Μάθατε να τρώτε τα λεφτά του ελληνικού λαού μέσω των εγγυήσεων του δημοσίου παίρνοντας δισεκατομμύρια για την μπάζα σας και τους ισολογισμού σας.
Η αναίδεια σας δεν σταματά μόνο εδώ. Έχετε το θράσος να στέλνεται και εξώδικα για καθυστέρηση δόσεων και τολμάτε να βγάζεται τα σπίτια μας σε πλειστηριασμό ενώ εσείς δεν μας πληρώνεται και μας οδηγείτε συστηματικά σε μαρασμό όλων των μορφών. Μήπως και αυτό δεν είναι δόλος?
Κύριοι, οι αξιοζήλευτοι συνεργάτες σας πρέπει κανονικά να κρεμαστούν στις κεντρικές πλατείες των περιοχών που δραστηριοποιείται ή ΕΝ ΚΛΩ και να μην τύχουν την εύνοια κανενός δικαστηρίου, και το λέμε αυτό εμείς οι έννομοι έλληνες πολίτες σε σάς που με την συμπεριφορά σας ζείτε σε εποχές της «Άγριας Δύσης».
Φτάνει ποια η κοροϊδία βγείτε από τον ωραίο κόσμο σας και δείτε την πραγματικότητα. Σας περιμένουνε πολύ δύσκολές ώρες και μέρες αν δεν πείτε την αλήθεια .
Φωνή λαού οργή θεού, και μάλιστα πεινασμένου και εξαπατημένου λαού.
ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

1 σχόλιο:

nickos είπε...

ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΚΛΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΝΚΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΗΣ (ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΑΝΩΡΑΜΑ ΘΣΑΛΟΝΗΚΗΣ 400 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΑΞΙΖΕΙ 350 ΕΚΑΤ € )
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΗΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ.