Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

"ΣΠΙΘΑ" ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΙΛΗΣΕ Ο Κ. ΖΟΥΡΑΡΙΣ

Πρόσκληση στους Βεροιώτες να οργανωθούν στο πλαίσιο της «Σπίθας» απηύθυνε ο πανεπιστημιακός Κώστας Ζουράρις στην εκδήλωση που διοργάνωσε η οργάνωση της Ημαθίας χθες το απόγευμα στο κινηματοθέατρο «Σταρ»...Συγκεκριμένα είπε πως ο κόσμος πρέπει να αυτοοργανωθεί και να προτείνει λύσεις για τα ζωτικά θέματα της ελληνικής πραγματικότητας, αλλά και να κινηθούν ειρηνικά και αποφασιστικά για να απομακρύνουν από την εξουσία τους «δικομματικούς τιποτοκράτες» όπως χαρακτήρισε τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας για το μνημόνιο, κατηγόρησε τους κυβερνώντες ότι υπέγραψαν μια σύμβαση η οποία ξεπουλά τη δημόσια περιουσία, ενώ θα μπορούσαν μετά τις εκλογές να αρνηθούν το χρέος και να προσφύγουν στον ΟΗΕ επικαλούμενοι καταστροφικές ρήτρες, ή να αμφισβητήσουν την υπογραφή του προέδρου της Δημοκρατίας στις σχετικές συμβάσεις.

Αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα υποστηρίζοντας ότι ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών περιφέρεται σαν «τσιφλικάς» τη στιγμή που ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν τολμά να μιλήσει για την ελληνική ΑΟΖ και δεν αντιδρά στην προωθούμενη καντονοποίηση της Δυτικής Θράκης.

Στην έναρξη της χθεσινής εκδήλωσης, τον καθηγητή προλόγισαν οι κ.κ. Γιώργος Μιχαηλίδης και Γιάννης Αποστολόπουλος, από το οργανωτές της «Σπίθας» της Βέροιας οι οποίοι αναφέρθηκαν στη γέννηση της κίνησης ανεξάρτητων πολιτών η οποία δεν έχει καμία σχέση με κόμματα και το μόνο για το οποίο προσπαθούν τα μέλη της είναι η αποτίναξη του σαθρού πολιτικού συστήματος και υπεράσπιση του παρόντος και του μέλλοντος της πατρίδας, του πολιτισμού και της Δημοκρατίας.

πηγή: verianews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: