Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ

Δυο νεκροί και τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο είναι ο απολογισμός της άγριας κόντρας μεταξύ ρακοσυλλεκτών στον ΧΥΤΑ της Φυλής. Τσιγγάνοι,...
μια άκρως υποβαθμισμένη κοινωνική ομάδα εναντίον Πακιστανών μεταναστών που και αυτοί επιχείρησαν να βγάλουν "κέρδος" από τον σκουπιδότοπο της Αθήνας. Ένα αποτέλεσμα με το οποίο δεν ασχολείται κανείς και η πολιτεία κάνει πως δε βλέπει την αιτία που γεννά τέτοιες συμπεριφορές. Κρατά του ΡΟΜ εκτός της κανικής κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής και τους μετανάστες τους θεωρεί ως ..εικονικούς αφού οι περισσότεροι εξ αυτών αν και ζουν χρόνια στη χώρα μας δεν υπάρχουν ...νομικά.
Όμως, όλοι πρέπει να ζήσουν και καταφεύγουν σε δουλειές που άλλες είναι νόμιμες είτε παράνομες με την ισχύουσα έννοια του όρου. Και το αποτέλεσμα είναι τραγικό.
Στο αστυνομικό μέρος του θέματος
Περίπου 10 λεπτά μετά τις έξι και μισή ξεκίνησαν τα πολύ σοβαρά επεισόδια, με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες, σε καταυλισμό αλλοδαπών στα Άνω Λιόσια.
Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν, όταν Πακιστανοί και Αλβανοί Ρομά συγκρούστηκαν μεταξύ τους, πιθανότατα για τη διαχείριση αντικειμένων από τη χωματερή των Άνω Λιοσίων.
Οι πληροφορίες θέλουν τους τους Ρομά να επιτίθενται με καραμπίνες κατά των Πακιστανών.
Αποτέλεσμα, δύο νεκροί και τρεις τραυματίες, οι οποίοι έχουν δεχτεί βόλια από κυνηγετικά όπλα.
Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Θριάσιο. Μετά το περιστατικό, στο σημείο έτρεξαν κι άλλοι Πακιστανοί οι οποίοι άναψαν φωτιές ενώ υπάρχει και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: