Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Η ΧΑΛΑΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Μπαίνοντας σήμερα το μεσημέρι στην Αλεξάνδρεια, από την είσοδο που γίνεται η λαϊκή αγορά παρατήρησα ότι δε χρειάστηκε πολύς χρόνος να αλλάξει το στάτους που είχε επιβληθεί. Δηλαδή, αντίκρισα το δρόμο γεμάτο ΙΧ που είτε είχαν παρκάρει παραπλεύρως, είχαν κλείσει την οδο..Μ. Αλεξάνδρου και για να φτάσω ως την παλιά Εθνική έκανε πάνω από πέντε λεπτά. Λες και ήμουν στη Βέροια σε ώρα αιχμής.
Τι άλλαξε; Άλλαξε προφανώς ο τρόπος αστυνόμευσης της περιοχής. Είχε γίνει σαφές τόσο στους πωλητές όσο και στους καταναλωτές ότι απαγορεύεται να παρκάρουν στη μια πλευρά του δρόμου. Απαγορεύονταν και η στάθμευση ακόμα γιατί προκαλούσε μποτιλιάρισμα.
Ωστόσο, η εικόνα άλλαξε. Φαίνεται ότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες τώρα και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχουμε λίαν συντόμως επάνοδο στην προτεραία κατάσταση. Μ΄ άλλα λόγια, καλύτερα ένας που θέλει να μπει στην πόλη της Αλεξάνδρειας να προτιμά άλλες οδούς και όχι την Μ. Αλεξάνδρου τα Σάββατα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτο και δόλιο σχόλιο. Δηλαδή μόνο ο Σιδηρόπουλος ήτανε που έβαζε τάξη σε αυτή την Πόλη? Μην προκαλείς με τέτοια δημοσιεύματα γιατί αν ανοίξουν τα στόματα με αυτόν τον κύριο θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Γνωρίζω πως θα απορρίψεις αυτό το σχολιασμό, όμως δεν με νοιάζει, μου αρκεί που το διάβασες για να γνωρίζεις, αν δεν γνωρίζεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΑΡΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΦΙΛΕ 6.04. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑΞΗ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ. Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΑΛΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ.ΑΣ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ . ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ. ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΩΣΤΑ? ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ? ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ? ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ!