Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ!!

Η αναδιάρθρωση της υγείας κατά την Πασοκική λογική φέρνει αποτελέσματα και τρανό παράδειγμα το Νοσοκομείο της Βέροιας. Τα χειρουργεία σταμάτησαν γιατί δεν υπάρχουν αναισθησιολόγοι. Μιλάμε για μια καταπληκτική εφαρμογή της νέας πολιτικής ξεχαρβαλώματος του ΕΣΥ η οποία όμως οδηγεί στο κλείσιμο του Νοσοκομείου της Νάουσας για να προκύψει ένα νέο μεγάλο και σύγχρονο νοσοκομείο στη Βέροια, έτσι λένε και θέλουν να τους πιστεύψουμε.
Από την... πλευρά του ο διοικητής του Νοσοκομείου δηλώνει ότι από μέρα σε μέρα περιμένει την έγκριση του Υπουργείου να προσληφθεί νέος αναισθησιολόγος αφού η απόφαση υπογράφτηκε και βρίσκεται στο ...ταχυδρομείο.
Μιλάμε για φοβερό εκσυγχρονισμό, η απόφαση της πρόσληψης βρίσκεται στα ΕΛΤΑ ενώ σήμερα ο Πρωθυπουργός κάνει λόγο για πολιτικές που έχουν να κάνουν με τον κυβερνοχώρο! Ποιος δουλεύει ποιον άραγε;
Και όταν με το καλό γίνει η πρόσληψη του αναισθησιολόγου θα βρίσκονται στο Νοσοκομείο Βέροιας 3 γιατροί της ειδικότητας αυτής ενώ χρειάζονται 6. Για να βγαίνει η δουλειά θα πρέπει να δουλεύουν διπλοβάρδια με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την εύρυθμη λειτουργία των χειρουργείων.
Τα χειρουργεία σταμάτησαν με απόφαση του Νοσοκομείου και όσοι βιάζονται πρέπει να πάνε σε άλλα Νοσοκομεία!! Αυτή είναι η πολιτική Πασόκ που υλοποιεί ο Λοβέρδος στον τομέα της Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: