Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΟΤΑΝ ΘΑ "ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ" ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ


Όταν «έρθει στα πράγματα»,«όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα θα βυθίζεται», δήλωσε μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο, στη Λάρισα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.....
Στο ξενοφοβικό του ντελίριο προειδοποίησε και απείλησε λέγοντας: «βολευτείτε όσο καιρό είναι στη βουλή Παπανδρέου και Σαμαράς» και ότι «όταν έρθει στα πράγματα, μέσα στον πρώτο χρόνο», θα φροντίσει «να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί».
Τέτοιου είδους ρατσιστικές δηλώσεις έχει ξανακάνει στο πρόσφατο παρελθόν ο Καρατζαφέρης, έχοντας κατά νου ότι οι εκλογές πλησιάζουν και αφού όπως όλοι πιστεύουν δε θα υπάρξει αυτοδυναμία, άρχισε τις προγραμματικές του δηλώσεις,όντας βέβαιος ότι θα συγκυβερνήσει τη χώρα.Ή μήπως φαντάζεται ότι θα έχει μόνος του αυτοδυναμία;

4 σχόλια:

Stelios είπε...

Η ΛΑΣΠΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΣΠΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ?
ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

νομίζω πως όσο αντιπαθής κι αν είναι ο Καρατζαφέρης και το σινάφι του, ο FasistoFreneia και ο Λαζόπουλος δεν είναι αγγελούδια.
http://www.youtube.com/watch?v=eU6xIOaDX-0

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΙΛΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΚΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Υ.Γ. ΑΛΗΘΕΙΑ, Κε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΔΕΙΞΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ... ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ? ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΠΟΙΟΙ? ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΤΕ ΚΑΘΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΕΤΕ.

Stelios είπε...

ΜΟΧΛΑ, ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΦΡΙΧΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 10.05.2011 ΤΑ ΜΕΛΑΨΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ, ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ. ΑΜΑ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠΛΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ (ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ) ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ, ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!