Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΥΡΑΚΗ!!

Απειλές κατά της ζωής του, τηλεφωνικά, δέχεται ο αντιδήμαρχος του τομέα ποιότητας ζωής του δήμου Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Κουράκης. ΄Εχουν να κάνουν με την απόφασή του να υπερασπισθεί την αισθητική της πόλης με την απομάκρυνση 60 stant διάθεσης free εφημερίδων οι οποίες, πλέον, εκδίδονται περιοδικά και σε μικρό αριθμό φύλλων..Τα απειλητικά τηλεφωνήματα τα δέχθηκε ενώ βρισκόταν στο δημαρχείο, στο διάλλειμα τέλεσης πολιτικών γάμων. «Δεν θα προλάβεις να κάνεις άλλο γάμο αν τα stant δεν πάνε στη θέση τους», ήταν η επωδός των τηλεφωνημάτων.

Την απόφαση απομάκρυνσης των stant πήρε ο αντιδήμαρχος γιατί δεν τηρήθηκε καμία από τις προϋποθέσεις που απόφαση ,προηγούμενη, του δημοτικού συμβουλίου έθετε. Εκεί, που κύρια έπασχαν, ήταν στην αισθητική. Δημιουργήθηκε, όμως κι ένα ακόμη θέμα καθώς οι εκδόσεις των free φύλλων έγινε περιοδική και τα stant αυτά χρησιμοποιούνταν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από την διάθεση των εφημερίδων έστω και με την περιοδική τους έκδοση.

Επί της απόφασης του δήμου για την απομάκρυνση των stant υπήρξε αντίδραση από έναν εκ των ιδιοκτητών των free φύλλων, ο οποίος έδωσε εντολή στο νομικό του σύμβουλο για υποβολή μήνυσης κατά του αντιδημάρχου με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος. Θεωρεί ότι καλύπτεται από την προηγούεμνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

northpost.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: