Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΝΕΚΡΟΣ 34χρονος ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΑΧΟ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή Πλατέος με αποτέλεσμα να βρεθεί νεκρός ο 34χρονος Γιάννης Αντωνίου από τον Άραχο Ημαθίας. Ο νεαρός, ήταν υπάλληλος της ΔΕΥΑ Πλατέος και οδηγούσε το ΙΧ του στον δρόμο από Πλατύ προς Λιανοβέργι και ξέφυγε, για άγνωστους λόγους, από την πορεία του και έπεσε... στο παρακείμενο κανάλι. Νωρίς το πρωί διερχόμενος βρήκε το ΙΧ και ειδοποίησε την αστυνομία η οποία επελήφθη του συμβάντος. Πιθανολογείται ότι η αιτία του θανάτου είναι ο πνιγμός και το πτώμα του έχει διακομιστεί στη Θεσσαλονίκη για να γίνει η απαραίτητη νεκροψία. Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Πλατέος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλο ταξιδι Γιαννακο!!!Δεν θα σε ξεχασουμε ΠΟΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΗ. ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΛΗΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΘΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι κατι που δεν το χωραει το ανθρωπινο μοιαλο. να φυγει τοσο αδεικα ενα τετοιο παληκαρι απο αναμεσα μας. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ-ΑΔΕΡΦΕ. θα σε θυμωμαστε για παντα. ζεις και θα ζεις στην καρδια μας. (οπως ελεγες απο την ειδια κολονα περνουμε ρευμα φιλε. θα σε θυμεμε για παντα. ΑΝΤΙΟ)