Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΑΔΕΔΥ:24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/4

Την κήρυξη 24ωρης απεργίας για όλους τους συμβασιούχους του Δημοσίου αποφάσισε για την Πέμπτη 14 Απριλίου η ΑΔΕΔΥ. Την ίδια ημέρα, στις 8 το πρωί, η Ένωση πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον Άρειο Πάγο, όπου θα συζητηθεί η υπόθεση.....
Παράλληλα, η ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε ότι καλύπτει τις στάσεις εργασίας που θα προκηρυχθούν από τις 7:30 π.μ. έως και τις 11:30 π.μ. της Πέμπτης.

"Η υποστήριξη του αγώνα για τη μετατροπή των προσχηματικών και καταχρηστικών συμβάσεων (έργου, ορισμένου χρόνου, stage κ.λπ.) εργαζομένων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, σε συμβάσεις αορίστου χρόνου, συνδέεται άμεσα με την αποτελεσματική λειτουργία των Δημοσίων Υπηρεσιών και την κάλυψη των αναγκών του πολίτη. Ειδικά στο σημερινό περιβάλλον, το οποίο χαρακτηρίζεται από μαζικές συνταξιοδοτήσεις και πάγωμα των προσλήψεων, η μετατροπή των συμβάσεων αυτών σε αορίστου χρόνου, θεωρείται απολύτως αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία των Δημοσίων Υπηρεσιών και αποτελεί υπόθεση όλων των εργαζομένων, αλλά και της κοινωνίας", τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: