Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΕΠΙΤΥΧΙΑ: ΣΕ 20 ΩΡΕΣ ΕΞΙΧΝΙΑΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας της Αλεξάνδρειας με αποτέλεσμα να λύσουν μια υπόθεση που έγινε προχτές τα ξημερώματα μέσα σε είκοσι ώρες και να επιστρέψουν στους παθόντες τα κλοπιμαία που ήταν μεγάλης αξίας.
Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες (έχει εντοπιστεί ο..χώρος προέλευσης) έκλεψαν ένα φορτηγάκι μεταφοράς επίπλων από την έκθεση επίπλων "ΚΑΠΑΤΖΑ" που βρίσκεται λίγο έξω από την Αλεξάνδρεια το οποίο ήταν φορτωμένο με έπιπλα προς μεταφορά.
Μ΄ αυτό πήγαν στο τυροκομείο που λειτουργεί στον Άραχο και από κει πήραν 200 τενεκέδες με τυρί αξίας πάνω από 20 χιλιάδες ευρώ.
Ακολούθως, οδήγησαν το φορτωμένο φορτηγό στην Θεσσαλονίκη όπου ξεφόρτωσαν το κλεμμένο τυρί σε δυο ψυγεία που εντοπίστηκαν και τα έπιπλα σε άλλο σημείο, άγνωστο μέχρι στιγμής και εγκατέλειψαν το φορτηγό σε συνοικία της Θεσσαλονίκης.
Όμως, το φορτηγό είχε ενσωματωμένο JPS και εντοπίστηκε αμέσως από τον ιδιοκτήτη του και οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο σημείο που το άφησαν οι δράστες. Ακολούθως, και με αξιοποίηση πληροφοριών έφτασαν στα δυο ψυγεία που βρήκαν τους τενεκέδες τυρί άθικτους.
Αυτές τις ώρες οι άνδρες της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ερευνούν πιθανούς υπόπτους και αναζητούν έναν άνθρωπο κλειδί που πιστεύουν ότι θα «ξεκλειδώσει» την υπόθεση και θα φτάσουν στους δράστες.
Αυτό που μένει από την υπόθεση είναι ότι η εγκληματικότητα καλά κρατεί, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας έχουν όλες τις προϋποθέσεις και τα προσόντα να κάνουν καλή δουλειά και τρίτον πρέπει να προσέχουμε πολύ και να εφόσον πέφτει κάτι ύποπτο στην αντίληψή μας να ενημερώνουμε την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: