Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ- Ο Π. ΚΑΜΕΝΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ "ΑΓΩΝΙΣΤΗ" ΖΟΡΟ - ΨΩΜΙΑΔΗ


Στο βίντεο αυτό που σημειωτέον έγινε από επαγγελματία σε κοινωνικές εκδηλώσεις και όχι από δημοσιογράφο λόγω της απεργίας, τόσο δικτυωμένος και τόσο πολύ ήθελε να καταγραφεί η συνομιλία αυτή ο Π. Ψωμιάδης, φαίνεται ο βουλευτής της ΝΔ Π. Καμένος να κάνει δήλωση που.. ουσιαστικά τον αθωώνει και να λέει ότι όλη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ στηρίζει τον καταδικασμένο πλέον Περιφερειάρχη.
Είναι αναμενόμενη η αντίδραση του Ψωμιάδη που κρίθηκε από το δικαστήριο και δε θα μπω στην ουσία της. Μείωσε ένα πρόστιμο από 85 σε 5 χιλιάδες ευρώ γιατί ο βενζινοπώλης νόθευε το καύσιμο που πουλούσε. Επικαλείται ανθρωπιστικούς λόγους αλλά το δικαστήριο έκρινε διαφορετικά.
Το ζητούμενο και πολιτικά επιλήψιμο όμως είναι η στάση του βουλευτή Καμένου που αντί να επικροτήσει την εμπλοκή της δικαιοσύνης και να στηρίξει την απόφαση και να ζητήσει από την Πολιτεία να επισπεύσει σε όλα τα ανοιχτά σκάνδαλα ώστε και αυτά να κριθούν από τα δικαστήρια και να επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές...
αυτός παίζει το παιχνίδι του Ψωμιάδη και των κομμάτων που συνεχώς επικαλούνται πολιτικές διώξεις με αποτέλεσμα να συμβάλλουν τα μέγιστα στην απαξίωση του πολιτικού συστήματος.
Καλώς λοιπόν ο λαός δεν έχει σε καμιά υπόληψη τους πολιτικούς και τους απαντά με γιουχαϊσματα και γιαούρτια. Να μην απορούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: