Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΚΕΡΑΤΕΑ-ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

Αυτή τη φορά οι ΑΝΤΙΣΤΕΚΌΜΕΝΟΙ ΚΕΡΑΤΙΩΤΕΣ έσκαψαν τάφρο βάθους 2 μέτρων σε όλο το πλάτος του ενός ρεύματος κυκλοφορίας της Λεωφόρου Λαυρίου ρίχνοντας τα μπάζα στο άλλο ρεύμα με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η διέλευση των μηχανημάτων των μεγαλοεργολαβών....
Η κίνηση αυτή είναι μία προειδοποιήση. Στην περίπτωση που έρθουν μηχανήματα για να ξεκινήσουν την κατασκευή του ΧΥΤΑ η Επιτροπή Αγώνα της περιοχής δεν θα μπορεί να ελέγξει τίποτα, δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Αγώνα της Κερατεάς, κ. Μπίταρχας.

«Συγκρατούμε την κατάσταση για να μην υπάρξουν θύματα. Έχουμε φτάσει, όμως, στα όριά μας» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι ο αγώνας του λαού δεν καταδικάζεται.

Εκτός από το σημείο, όπου ανοίχτηκαν οι τάφροι, σε άλλα σημεία της λεωφόρου Λαυρίου έχουν ριχτεί για ακόμη μια φορά βράχια και μπάζα.

Εκεί πηγαίνει τώρα ο εισαγγελέας για τα γνωστά......
Ενώ τα ΜΑΤ περιφρουρούν το κλείσιμο της ταφρού.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ από το οriokastro.blogspot.gr ισχυρά επεισόδια εξελίσσονται αυτή την στιγμή στην περιοχή της "Κάβας Παπαγιάννη". Κάτοικοι της Κερατέας συγκρούονται με δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες ήρθαν προκειμένου να επισκευάσουν τον δρόμο στο κόμβο της Κακής Θάλασσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: