Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΙ !!

Νέα διόδια έχει αποφασίσει να κατασκευάσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και αυτό ειπώθηκε δια στόματος του αρμόδιου υφυπουργού Γ. Μαγκριώτη σε σύσκεψη που έγινε με τα στελέχη της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ και στη συνέντευξη που ακολούθησε στην Θεσσαλονίκη.
Σταθμός διοδίων θα κατασκευαστεί και στο Κλειδί με αποτέλεσμα όλοι οι Ημαθιώτες που θα ξεκινάνε με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη θα αναγκάζονται να πληρώνουν δυο διόδια, αυτά στο Κλειδί και στα Μάλγαρα. Σύνολο επιβάρυνσης γύρω στα πέντε ευρώ κι άλλα..
τόσα για την επιστροφή. Αν προσθέσουμε το κόστος μετακίνησης και το κόστος για πάρκιγκ τότε η επιβάρυνση για την τσέπη μας για μια επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη θα ξεπερνάει τα 25€!!
Είναι να απορεί κανείς με την ευκολία που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προχωρά σε τέτοιες πολιτικές επιλογές που το μόνο που καταφέρνουν είναι να ξεζουμίζουν τους πολίτες, να στεγνώνουν την αγορά και να μειώνουν εν τέλει το βιοτικό μας επίπεδο.
Ο Μαγκριώτης θα πρέπει να εξηγήσει στους Ημαθιώτες αλλά και γενικότερα γιατί θα πρέπει να υποστούμε αυτή την επιβάρυνση όταν αυτός ο ίδιος ήταν που προεκλογικά επισκεπτόμενος την περιοχή μας αλλά και περιοχές όπως η Πιερία δήλωνε με στόμφο ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα λύσει τα προβλήματα αυτά και θα επαναδιαπραγματευθεί τις συμβάσεις και άλλα τέτοια ωραία.
Το ψέμα συνεχίζεται και αναζητείται τρόπος για το πώς θα περάσει επικοινωνιακά…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χαρη, τετοιοι ειμαστε,τετοιοι μας αξιζουν.ουδεις δικαιουται να μιλαει αφου τους ψηφιζουμε για να μας χορταινουν με ψεμματα.