Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΕ, ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΜΕ κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ"

Η ομάδα των στελεχών της ΝΔ της περιοχής της Αλεξάνδρειας, που στην μετά τον Καλλικράτη εποχή θα αποτελέσει τον νέο δήμο, αντιλήφθηκε ότι έπρεπε να δράσει και μάλιστα άμεσα και οργάνωσε την επίσκεψη αστραπή στην Αθήνα, μια επίσκεψη που δεν ήταν τίποτα παραπάνω από το να ενημερώσει τον αρμόδιο Τομεάρχη Αυτοδιοίκησης για την παρουσία τους.
Δύο εν ενεργεία δήμαρχοι, ένας αντιδήμαρχος, ένας νυν νομαρχιακός σύμβουλος και ένας τέως βουλευτής ξεκίνησαν μαζί την Μεγάλη Τρίτη και πήγαν στην Αθήνα όπου και συναντήθηκαν με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, τομέαρχη αυτοδιοίκησης της ΝΔ.
Οι νεοδημοκρατική παρέα απαρτίζονταν από τους κ. Δημητριάδη Φ, Στεργιόπουλο Γρ., Κούγκα Σ., Βεσυρόπουλο Απ. και είχαν ως "οδηγό" τον Λασ. Τσαβδαρίδη.
Στόχος τους ήταν να ενημερώσουν τον Τομεάρχη ότι κατ΄ αρχήν υπάρχει ήδη επίσημα η υποψηφιότητα του Φ. Δημητριάδη για το νέο δήμο Αλεξάνδρειας, ότι τον στηρίζουν αρκετά στελέχη της ΝΔ στην περιοχή και το σπουδαιότερο ζήτησαν να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η αξιολόγηση των υποψηφίων αν τελικά το χρίσμα δοθεί από την Ρηγίλλης.
Βέβαια, έθεσαν εμμέσως πλην σαφώς το αίτημα να γίνει η ανάδειξη του υποψήφιου δημάρχου από  τις οργανώσεις του κόμματος θεωρώντας ότι μπορούν να πάρουν την εκλογή ακόμα και σε μια ευθεία αντιπαράθεση με όποιον άλλον θελήσει να διεκδικήσει το χρίσμα μέσω κάλπης.
Είναι σαφές ότι η ομάδα Δημητριάδη ανησυχεί και το τόνισε αυτό στον κ. Μιχαλολιάκο, ότι το χρίσμα του κόμματος θα δοθεί στον Νίκο Αλεξόπουλο.
Δεν προσπάθησαν να υποβαθμίσουν την προσωπικότητα του κ. Αλεξόπουλου αλλά επισήμαναν τα προτερήματα του Φ. Δημητριάδη και διαβεβαίωσαν τον Τομεάρχη ότι πρόκειται για μια νικηφόρα επιλογή.
Συμπερασματικά, η ομάδα των στελεχών του Φ. Δημητριάδη είναι προφανές ότι κάνει εκείνες τις κινήσεις που θεωρεί ως προσφορότερες για να διασφαλίσει ίσους όρους στο παιχνίδι που αρχίζει να χοντραίνει με την επικείμενη δημοσιοποίηση της υποψηφιότητας Αλεξόπουλου.
Αν συνυπολογίσει κανείς ότι λίγες μέρες πριν ορισμένοι εξ αυτών των στελεχών υποστήριζαν ότι τελικά ο κ. Αλεξόπουλος δεν θα τολμήσει να βγει μπροστά, φαίνεται ότι αναθεώρησαν την τακτική τους υπό το φως των νέων δεδομένων.
Τα νέα δεδομένα είναι ότι είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί η υποψηφιότητα Αλεξόπουλου οπότε και η ομάδα Δημητριάδη νιώθει ότι απειλείται και δηλώνει παρούσα και αναδεικνύει την δυναμική της.
Δεν ξέρω βέβαια αν και κατά πόσο θα αποτελέσει πλεονέκτημα για τον Φ. Δημητριάδη το γεγονός ότι αυτός και τα περισσότερα στελέχη είχαν συνταχτεί με την υποψηφιότητα της Ντ. Μπακογιάννη με ότι και αν σημαίνει αυτό.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόχλα πραγματικά δεν παίζεσαι!
Πάντως το "γνωρίστε με - ψηφίστε με" θα μπορούσε να γίνει και γαμώ τα σλόγκαν για το ψηφοδέλτιο του!

Ανώνυμος είπε...

Apo pou prokyptei oti o Dhmhtriadhs htan me thn Ntora? Ektos an to les gia na avantareis ton Alexopoulo...!Ase to paixnidi na paixtei omala kai timia Moxla

Ανώνυμος είπε...

pios Stergiopoulos re Xarh? O Gkarelis htan mazi tous !!!

Ανώνυμος είπε...

fysika meta to "gnoriste me - protimiste me" mporei na pei oti kai i tragoudiara toy laos: "stavroste me - stavroste me sta xeria sas sikoste me!!"
E re Xari me toys titlous soy

Ανώνυμος είπε...

Απο προσωπική εμπειρία γνωρίζω την λειτουργιά σχεδόν όλων των Δημων του νομού και μπορώ να πω μετα βεβαιότητος οτι Ο Δημητριάδης είναι με διαφορά ο καλύτερος δήμαρχος.
Θα δυσκολευτώ πολύ να αντιπαρατεθω μαζί του στις επερχόμενες εκλογές.
ΝικοΛιος.

Ανώνυμος είπε...

Τον καλό δήμαρχο τον κρίνουν οι δημότες του και οι συνεργάτες του. Δεν έχομε παρά να τους ρωτήσουμε αν είναι καλός όπως λένε ορισμένοι. Ο Κυτουδης που έφυγε είναι ένας που θα έχει ενδιαφέρον αν μιλήσει και πει τα πράγματα όπως τα είδε αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Ο ντορακιας βουλευτης πηγε για καλο στην Αθηνα;

Ανώνυμος είπε...

Σε παραδεχομαι ρε Μοχλα. Μας γελασες ολους και δεν το καταλαβαμε.Μας εξεθεσες :))
ΝικιοΛιος

loulas είπε...

Ω ΡΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!!ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΝΕΝΆ?

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΗΣ ΝΤΟΡΑΚΙΑΣ Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ.
Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ Ο ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΝΤΟΡΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΙΛΤΙΔΗ.
Ο ΚΑΡΕΛΗΣ ΝΤΟΡΑΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΟΡΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ.
Ο ΚΟΥΓΚΑΣ ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΗΜΕΝΕ ΦΩΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

giati de grafeis ti toys apanthse o Mixaloliakos? toys kerase kafe? bghkan fotografies? kane reportaz

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη δεν ψηφίστηκε ο Καλλικράτης , τι ήθελες να τους πει...

Ανώνυμος είπε...

Ti trogeste o Alexopoulos tha einai

Ανώνυμος είπε...

Αντικειμενικά να πουμε τη γνώμη μας
ο Δημητριάδης είναικαλός δήμαρχος καιπιστεύω ότι θα είναι ένας πολύ καλός δήμαρχος στο νέο δήμο
Το αν ήταν με τη Ντόρα ή το Χαλκίδη λίγο σημασία ε΄χει για μας τους δημότες. Σημασία έχει να είναι αποτελεσματικός για μας.
Τον Αλεξόπουλο τον γνωρίζω και πιστεύω ότι είναι πολύ καλός αλλά δεν έχει κριθεί ως δήμαρχος.
Όποιος και αν είναι ο αυριανός δήμαρχος θα είναι καλύτερος από αυτόν που έχουμε.