Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ! ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΠΑ ΤΩΡΑ. ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΟΧΙ

Οι αγρότες της Ημαθίας δεν πήραν την επιστροφή του ΦΠΑ και αυτό δημιουργεί προβλήματα τόσο σ΄ αυτούς τους ίδιους όσο και στην αγορά εν γένει. Όταν όμως μαθαίνεις πως οι συνάδελφοί τους της Πιερίας ήδη έχουν αρχίσει να εισπράττουν την επιστροφή του ΦΠΑ τότε απορείς «Πως γίνεται να λειτουργεί το σύστημα με πολλές ταχύτητες;»
Κι όμως. Αν και αγρότες..όλοι τους, αν και όλοι τους έχουν να κάνουν με τον ίδιο δημόσιο φορέα έχουν διαφορετική αντιμετώπιση.
Τι κι αν το ΠΑΣΟΚ ευρισκόμενο 20 μήνες τώρα στην Κυβέρνηση, τι κι αν είχε δεσμευτεί προεκλογικά ότι γνωρίζει το χώρο αυτό, τα προβλήματα και έχει έτοιμες λύσεις. Τι κι αν τους δόθηκε χρόνος για να τα αλλάξουν, να διορθώσουν τις παθογένειες για τις οποίες οι ίδιοι ευθύνονται, αυτοί δεν έκαναν απολύτως τίποτα.
Τα προβλήματα ταλανίζουν την αγροτική οικονομία και τους ανθρώπους της και οι αγροτοπατέρες του ΠΑΣΟΚ έχουν εξαφανιστεί από το προσκήνιο ενώ προ δυο ετών διαγκωνίζονταν για το ποιος θα βγει φωτογραφίες δίπλα τους. Ο λαϊκισμός στο μεγαλείο του..

Δεν υπάρχουν σχόλια: