Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

AΡΝΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ-ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ


Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατονομάζει ως δράστες της αποψινής επίθεσης σε βάρος του υπουργού Υγείας, κ. Α. Λοβέρδου και των συνεργατών του στους Αγίους Αναργύρους, το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ....
Σε ανακοίνωσή του τονίζει τα εξής : «Σήμερα, στους Αγίους Αναργύρους, σε πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, έδρασαν οι δήθεν «γνωστοί – άγνωστοι. Με νοοτροπία τραμπούκων, και μετερχόμενοι πρακτικές αντισυγκεντρώσεων της δεκαετίας του '60, αυτοί οι δήθεν δημοκράτες, δήθεν προοδευτικοί και δήθεν αριστεροί, με προκλήσεις απίστευτες και με χρήση βίας, που οδήγησε ακόμη και σε τραυματισμούς συνανθρώπων μας, επιχείρησαν να παραστήσουν τους δήθεν «αγανακτισμένους πολίτες».

Επισημαίνεται ότι οι δήθεν «γνωστοί - άγνωστοι» έχουν ονοματεπώνυμο και πολιτική ταυτότητα. «Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες, είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και είχαν επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αγ. Αναργύρων, Π. Τερζόγλου».

Τονίζεται ακόμη ότι «ο κ. Τσίπρας και ο Συνασπισμός του οποίου ηγείται, είναι συνυπεύθυνοι σε αυτήν την πολιτική χυδαιότητα που εκφράζεται ακόμη και με πρωτόγνωρη βία και θα παραμένουν έκθετοι, έως ότου καταδικάσουν απερίφραστα αυτές τις πρακτικές που δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με αυτές ενός δημοκρατικού κόμματος».

Η ανακοίνωση καταλήγει ότι «ο κ. Τσίπρας οφείλει πλέον να αντιληφθεί ότι, πρακτικές που υπέστη η δημοκρατική παράταξη και η αριστερά στο παρελθόν, δεν οδηγούν παρά στην βία, την ανομία, πλήττουν την δημοκρατία, το δημόσιο συμφέρον και τα δημοκρατικά δικαιώματα κάθε πολίτη».

ΣΥΡΙΖΑ: "Τα κόλπα δεν πιάνουν"

"Με ασύστολα ψεύδη, επιτίθεται προσωπικά στον Πρόεδρο του Συνασπισμού και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις που η ίδια η πραγματικότητα, αλλά και η εικόνα της κάμερας, τη διαψεύδει. Για άλλη μια φορά - ελπίζουμε τελευταία - τους γνωρίζουμε ότι η πολιτική τους υποκινεί την κοινωνική διαμαρτυρία και τα κόλπα τους δεν πιάνουν" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Και στη συνέχεια περνά στην αντεπίθεση λέγοντας ότι ο ΣΥΝ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προσανατολισμένοι ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, στηρίζουν τους μαζικούς και ειρηνικούς αγώνες, ενώ προσθέτει ότι "για την πολιτική μας αυτή δεν θα απολογηθούμε σε αυτούς που χρησιμοποιούν βία, πλήττουν τη δημοκρατία, επιτίθενται στα δημοκρατικά δικαιώματα, ξεπουλούν δημόσια περιουσία ενάντια στο δημόσιο συμφέρον, έχουν φέρει τη χώρα στο χείλος της καταστροφής. Και αυτοί έχουν όνομα. Είναι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ."

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: