Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ

Σίγουρος υποψήφιος ο Χαλκίδης
μετά τις δηλώσεις Λυκουρέντζου
Το μήνυμα σαφές και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Όλοι όσοι είναι βουλευτές θα είναι εκ νέου υποψήφιοι όποτε κι αν γίνουν εκλογές. Ο Α. Λυκουρέτζος είναι απόλυτος και το κάνει αυτό διότι θέλει να ηρεμήσει όσους αισθάνονται ανασφάλεια εξ αιτίας πρόσφατων επιλογών που κόστισαν στη ΝΔ και αναφέρομαι τ΄σο στις δημοτικές όσο και στις Περιφερειακές εκλογές όπου στήριξαν άλλους υποψήφιους πλην τους κομματικούς....
Συνεπώς, η υφιστάμενη κατάσταση στο νομό Ημαθίας δεν αλλάζει και ο πολυσυζητημένος Μιχάλης Χαλκίδης θα τεθεί εκ νέου επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στην εκλογική μάχη.
Πάνε περίπατο όλα αυτά που ακούστηκαν στο πρόσφατο παρελθόν από στελέχη του κόμματος στην Ημαθία που δήλωναν ότι είναι μονόδρομος είτε η παραίτηση είτε η εκδίωξη του βουλευτή από το χώρο με αφορμή την κατάρτιση της λίστας των υποψήφιων βουλευτών από τον Σαμαρά. Αυτό δε πρόκειται να συμβεί κι ας στεναχωρεθούν όλοι αυτοί που το επιδίωκαν.
Βέβαια, το κλίμα στην Ημαθία για τον Μ. Χαλκίδη δεν είναι όπως παλιά και αυτό το γνωρίζει και διαισθάνομαι ότι πρέπει να τον προβληματίζει η απόφαση να συνεχίσει να βρίσκεται στην κεντρική πολιτική σκηνή αν και θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να πάρει ο ίδιος την απόφαση να αποχωρήσει.
Στις εκλογές του 2009 ο Μ. Χαλκίδης πρώτευσε με ελάχιστη διαφορά από τον δεύτερο Λαζ. Τσαβδαρίδη που όλα δείχνουν ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος και θα δώσει μεγάλη μάχη ώστε να πάρει τη ρεβάνς της ήττας.
Βέβαια, αποτελεί κοινό τόπο ότι από την περιοχή της Αλεξάνδρειας θα διαδραματίσει μεγάλο ρόλο η αποδοχή της υποψηφιότητας εκ μέρους του νυν προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Γκιουρτζή. Αν αυτή καταστεί γεγονός τότε όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ;Κλείνοντας και μ΄ αφορμή τη δήλωση του γραμματέα της ΝΔ που ανοίγει εκ των πραγμάτων την ονοματολογία πρέπει να σημειώσω ότι είναι σοβαρή η παράλειψη του προέδρου της ΝΟΔΕ Ημαθίας Σ. Ακριτίδη να μην έχει ακόμα συγκαλέσει μια Νομαρχιακή Συνέλευση ώστε να ακουστούν, να καταγραφούν και να ξεκαθαριστούν όλα όσα έχουν ταλανίσει το χώρο στο πρόσφατο παρελθόν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κ Μόχλα, υπήρχε περίπτωση να μην ήτανε Υποψήφιος ο Μιχάλης ο Χαλκίδης, και τώρα θα είναι επειδή το είπε ο Λυκουρέτζος? Μήπως επειδή γαύγιζε ο Κούγκας και η Κουρκουτά και διάφορα άλλα παπαγαλάκια που πούλησαν την παράταξη δύο τετραετίες στο Δήμο? Το θέμα είναι τι θέλει ο χαλκίδης, αυτός και μόνο αυτός θα αποφασίσει και κανένας άλλος. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους πως ο Χαλκίδης , και σαν Κυβέρνηση, και σαν Αντιπολίτευση , αυτός σήκωσε όλο το βάρος τις παράταξης στο Νομό, όλοι οι άλλοι πουλούσαν φούμαρα!! Όσο για τον Γκιουρτζή καλό χρυσό παιδί, αλλά για Βουλευτής πάρα πολύ λίγος, ίσως άριστος για καθολικός πάστορας!! Τώρα για τον Πρόεδρο τις Νομαρχιακής τι να πει κανείς, δεν νομίζω ότι χρήζει σχολιασμού, είναι παιδική χαρά ο κύριος. Τελευταίο άφησα τον Τσαβδαρίδη, ας δόση πρώτα τα 1800 ευρώ που επιδίκασε το εκλογοδικείο υπέρ του Χαλκίδη,για την ένσταση που είχε κάνη και την έχασε, και μετά θα δούμε και για την Υποψηφιότητα του!!

Ανώνυμος είπε...

Μα αυτά που συμβαίνουν στο χώρο τις ΝΔ είναι για γέλια και για κλάματα!! Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, εκτός από τον Κούγκα είχε και άλλο πρωτοπαλίκαρο τον εφοριακό Απόστολο Βεσυρόπουλο, ο οποίος έκανε μεταδημότευση στην Βέροια και ήτανε υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Τσαβδαρίδη!! Αφού λοιπόν έχασαν την Διοίκηση του Δήμου και είναι στην Αντιπολίτευση , άρα δεν υπάρχει έμμισθη θέση, ο Βεσυρόπουλος ζητά και παίρνει μετάθεση στην Εφορία τις Αλεξάνδρειας, πουλώντας τους ψηφοφόρους τις Βέροιας που τον τίμησαν με την ψήφο τους!! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό , ο πονοκέφαλος για τον Τσαβδαρίδη είναι ότι ο Βεσυρόπουλος τον πούλησε και θα κατέβη Υποψήφιος Βουλευτής με την ΝΔ φυσικά, για το καλό του τόπου φυσικά! ! Ε ρε γλέντια που θα έχουμε!!!