Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΤΩΠΟ Α-Α: Δήλωση στήριξης της κατάληψης του μηχανογραφικού κέντρου της ΔΕΗ από την ΓΕΝΟΠ

Το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής στηρίζει ολόθερμα την κίνηση της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ να καταλάβει το μηχανογραφικό κέντρο της επιχείρησης προκειμένου να μπλοκάρει την έκδοση των λογαριασμών με το «χαράτσι». Πρόκειται για μια κίνηση με πολλαπλή σημασία καθώς αφενός πρόκειται για ένα εντελώς συγκεκριμένο μέτρο .....
από την πλευρά των εργαζόμενων στην ΔΕΗ που λειτουργεί σαν ασπίδα σʼ όλο τον κόσμο που θέλει να αντισταθεί, που δεν θέλει και δεν μπορεί να πληρώσει, αφετέρου αποτελεί κίνηση της αναγκαίας κλιμάκωσης από την πλευρά του οργανωμένου εργατικού κινήματος σε μια στιγμή που η αντιπαράθεση των εργαζόμενων αλλά και της κοινωνικής πλειοψηφίας με την κυβέρνηση και τη τρόικα πλησιάζει σʼ ένα κρίσιμο σημείο. Ή αυτοί ή εμείς! Με μαζικές εκδηλώσεις αντίστασης, με συγκεντρώσεις στις πλατείες, με καταλήψεις, με ανυποχώρητη πολιτική απεργία διάρκειας, με αλληλεγγύης, συντονισμό και κοινή δράση μπορούμε να νικήσουμε. Να διώξουμε κυβέρνηση, τρόικα και χρέος!

Το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα για συμμετοχή στη κατάληψη καθώς ήδη μέλη και φίλοι του βρίσκονται στον χώρο όπως επίσης και αντιπροσωπεία του Συντονιστικού του με την συμμετοχή του Χ. Καπάταη, περιφερειακού συμβούλου της Ελεύθερης Αττικής.

Αθήνα 12 Οκτώβρη 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: