Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Mε στόχο την ακόμη καλύτερη συνεργασία και την ενημέρωση για κάποια νέα δεδομένα στον τομέα των αδειών οδήγησης, έγινε τη Δευτέρα συνάντηση των στελεχών της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και των ιδιοκτητών Σχολών Οδηγών της Ημαθίας, υπό την προεδρεία του Περιφερειακού Συμβούλου Κώστα Καλαϊτζίδη. Ήταν μια...πρωτοβουλία της υπηρεσίας (ειδικά του Προϊσταμένου τμήματος αδειών οδήγησης Στάθη Παυλίδη και του Αναπληρωτή Διευθυντή Γιώργου Σουμπέκα) που ενισχύθηκε και υιοθετήθηκε από τη Διοίκηση. Παρών ήταν και ο Διευθυντής Νίκος Κουριδάκης.
Στη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε στην αίθουσα θεωρητικών εξετάσεων της Διεύθυνσης με την παρουσία σχεδόν όλων των ιδιοκτητών Σχολών Οδηγών της Ημαθίας, εκτός από μια αναμόχλευση των υποχρεώσεων των Σχολών σε ζητήματα εξετάσεων, τεχνικών προδιαγραφών, συμπεριφοράς, ελέγχων σχολών κ.λπ., βαρύτητα δόθηκε στις εξετάσεις του Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) αρχικής επιμόρφωσης επιβατών και εμπορευμάτων, έτσι ώστε να μπουν οι ιδιοκτήτες των σχολών στο πνεύμα της νέας αυτής οδηγίας.
Μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Καλαϊτζίδης ζήτησε την άριστη συνεργασία των Σχολών με τη Διεύθυνση Μεταφορών για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: