Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Η ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ Χ. ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

Η Ντ. Μπακογιάννη, συνοδευόμενη από τους τέσσερις βουλευτές της, Μαρκογιαννάκη, Αυγενάκη, Κιλτίδη και Σκυλακάκη (ευρωβουλευτής, συναντήθηκε με την δήμαρχο Βέροιας Χ. Ουσουλτζόγλου στο δημαρχείο όπου και είχαν μια σύντομη συνομιλία. Ακολούθως, η πρόεδρος..της Δημ. Συμμαχίας συναντήθηκε με τα μέλη του συλλόγου ΑμΕΑ που εκθέτουν πασχαλινά χειροποίητα είδη στο ισόγειο του δημαρχείου και δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει τα θέματά τους πολιτικά.
Τέλος, μετά τα εγκαίνια του γραφείου, συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Βέροιας κ. Παντελεήμων, ο οποίος την ευχαρίστησε διότι ως Υπουργός Πολιτισμού επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη μεταφέρθηκαν σημαντικά κειμήλια από την Παναγία Σουμελά της Τουρκίας στην μονή στο Βέρμιο.
Η κ. Μπακογιάννη, είπε στον Μητροπολίτη ότι ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου θα παραβρεθεί τον 15αύγουστο στην Παναγία Σουμελά της Τουρκίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως μπορείτε να αναδημοσιεύεται το Πόθεν έσχες του πρωτοπαλίκαρου τις κ Μπακογιάνη , πρώην Βουλευτού τις ΝΔ κ Κιλτίδη?

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια γιατί δεν συναντήθηκε με τον άνθρωπο που υπέγραψε από τους πρώτους για την υποψηφιότητα της σαν αρχηγό της ΝΔ, ιδιαίτερα σκληρό υποστηρικτή της; Τον Αντιπερειφεριέρχη. Τον κ. Καραπαναγιωτίδη.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Ντόρα για την προσπάθεια που κάνεις.