Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ANEΠΙΘΥΜΗΤΗ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Ένταση στο Ηράκλειο με αφορμή την παρουσία της... by fotnak"Θερμή" υποδοχή επιφύλαξαν τα μέλη του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου στην υπουργό Εργασίας Λούκα Κατσέλη. Άνεργοι σήκωσαν πανό κηρύσσοντάς την ανεπιθύμητη.....
Μπαρούτι" μύριζε σήμερα η ατμόσφαιρα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, όπου το πρωί, επικράτησε ένταση εκ μέρους μελών του ΕΚΗ, στα οποία δεν επετράπη να εισέλθουν στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, όπου σε εξέλιξη ήταν ενημερωτική σύσκεψη με θέμα τα δύο νέα προγράμματα, παρουσία της Υπουργού Εργασίας, Λούκας Κατσέλη.

Έξω από το Επιμελητήριο, αντιπροσωπεία του ΕΚΗ πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας, ενώ όταν κατόπιν τα μέλη του ΕΚΗ επιχείρησαν να εισέλθουν στην αίθουσα για να παρακολουθήσουν τη σύσκεψη, συνάντησαν μπροστά τους "τοίχο" εκ μέρους των ανδρών της ασφάλειας.

Για λίγα λεπτά επικράτησε ένταση και διαπληκτισμοί μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ τα χειρότερα απεφεύχθησαν χάρη στην καίρια παρέμβαση του υπεύθυνου του πολιτικού γραφείου της κ. Κατσέλη, ο οποίος ζήτησε να επιτραπεί στην αντιπροσωπεία του ΕΚΗ, να μπει στην αίθουσα.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, με μια διμοιρία ΜΑΤ να έχει παραταχθεί απέναντι από το κτίριο του Επιμελητηρίου, ενώ πριν λίγο διαμαρτυρόμενοι, μέλη της ομάδας "Δικαίωμα" εξάπλωσαν πανό στο οποίο αναγράφεται: "Ανεπιθύμητη η Υπουργός - 30.000 Ηρακλειώτες στο βωμό της ανεργίας".

CRETALIVE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: