Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ "ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Διαβάστε σε λίγο ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ σχετικά με την προσπάθεια των στελεχών του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας να "υπηρετήσουν" την πατρίδα και το έθνος αναλαμβάνοντας θέση σε κάποιο...
...Δ.Σ κρατικού οργανισμού, ή θέση προϊσταμένου γραφείου της εκπαίδευσης, ή διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας του ΙΚΑ, ή διοικητή νοσοκομείων ή ....
Εντός της ημέρας θα δημοσιεύσω το ρεπορτάζ στο οποίο θα μπορείτε να συμπληρώνετε με συγκεκριμένα στοιχεία άλλων στελεχών που τελικά κατάφεραν το στόχο τους ή στελέχη που προσπάθησαν να υπηρετήσουν το λαό αλλά δεν τους δόθηκε η δυνατότητα αυτή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τα δύσκολα, υποθετικά λεω και είμαι σίγουρος οτι πέφτω μέσα ότι όλοι τους θέλησαν να υπηρετήσουν την χώρα που κινδυνεύει.
Σωστά τα λες Χάρη Μόχλα αλλα΄δεν ακούει κανείς. Έχουν ωτοασπίδες αλλά γρήγορα όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι που το παίζουν στελέχη θα πάνε στις δουλειές τους και είναι τυχεροί που όλοι τους σχεδόν είναι δημόσιοι υπάλληλοι.

Ανώνυμος είπε...

Όχι έτσι απλά λεβέντη.
Ε'ιναι δημόσιοι υπάλληλοι που χώθηκαν στις τσέπες όλων μας σαν "αγωνιστές" του Σοσιαλισμού, πολλά χρόνια πρίν. Πέρασαν τα χρόνια, γίνανε παράγοντες και διευθυντές και τώρα είναι στον αφρό.
Αφού έμαθαν να ζούν χωρίς δουλειά και κόπο, τώρα έρχονται να μας πούνε ότι θα πεινάσουμε για να σωθούμε.
Τώρα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο.
Και θα τους έχουμε όλους σαν διευθυντές να καθορίζουν την κατάσταση.
Πάρτε έναν έναν και δέστε ότι είναι όπως τα λέω.
Μια ζωή ήταν στη λούφα όλοι τους. Και ζητάνε τώρα να πληρώσουμε τον λογαριασμό.