Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Εξελίξεις αναμένονται εντός των ημερών, ίσως και εντός της επόμενης εβδομάδας στον δήμο της Αλεξάνδρειας.
Οι εξελίξεις έχουν να κάνουν με την απαίτηση του δημάρχου Μπ. Γκιόνογλου να υποβάλλει την παραίτησή του ο ...
... άλλοτε στενός του συνεργάτης και επι επταετία αντιδήμαρχος Σάκης Κούγκας.
Ο αντιδήμαρχος ως γνωστόν έχει δηλώσει εδώ και μήνες, από τον Νοέμβριο πιο συγκεκριμένα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι θα ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο που θα υποστηριχτεί από τη ΝΔ και ως εκ τούτου θα αποχωρήσει από την δημοτική παράταξη που ηγείται ο νυν δήμαρχος.
Ο Μπ. Γκιόνογλου αντέδρασε αργοπορημένα. Αντί να ζητήσει από τον συνεργάτη του να ξεκαθαρίσει τη θέση του άφησε επί μήνες να σέρνεται το θέμα.
Μάλιστα, οι δυο τους πήγαν αποστολή στην Ρουμανία όπου ούτε εκεί έγινε σχετική συζήτηση.
Προ εικοσαημέρου όμως ο δήμαρχος πήρε την απόφασή του και ενημέρωσε τον αντιδήμαρχο ότι πρέπει να υποβάλλει την παραίτησή του δεδομένου ότι ο Σ. Κούγκας ήδη αποτελεί εκ των βασικών υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Φ. Δημητριάδη που διεκδικεί το χρίσμα της ΝΔ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που εκτιμούμε ότι είναι απόλυτα ασφαλείς ο αντιδήμαρχος θα υποβάλλει εντός των ημερών την παραίτησή του στον δήμαρχο ευχαριστώντας τον για την πολυετή συνεργασία τους και επίσημα πλέον θα συνεχίσει τον αγώνα του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ που θα διεκδικήσει τη νίκη στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Εκτιμήσεις κύκλων που βρίσκονται κοντά στην διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας είναι ότι στη θέση του κ. Κούγκα θα τοποθετηθεί ο Απ. Παπαδόπουλος που ως γνωστόν ανήκει στη ΝΔ αλλά ακολουθεί προσωπική πορεία και πολιτική.
Είναι σαφές ότι η αποχώρηση του Σ. Κούγκα θα προκαλέσει τριγμούς στην δημοτική πλειοψηφία και αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του δημάρχου Μπ. Γκιόνογλου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα φάμε θα πιούμε, Φώτη θα τον πούμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ).

Ανώνυμος είπε...

pali vathia nixtomenos eisai moxla .....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΥΓΚΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΟΥΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. Ο ΚΟΥΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.