Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ο ΜΙΧ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Η Ν.Δ


Το στίγμα και της δικής του πολιτικής στάσης στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές έδωσε ο Μιχ. Χαλκίδης χτες κατά την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε. Ιδού τι είπε:

Για τις εκλογές: "Εμείς στη νέα Νέα Δημοκρατία έχουμε αποδείξει από την αρχή ότι πιστεύουμε σε μια ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση. Είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε τον υποψήφιο που θα μας υποδείξει η τοπική κοινωνία. Δεν θα μείνουμε στα στενά κομματικά όρια. Γκάλοπ θα γίνουν και θα δούμε τι επιθυμεί η τοπική κοινωνία. Τονίζω όμως ότι οι υποψήφιοι δεν θα γίνουν μέσω διορισμού".

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ
Για τον Δήμο Βέροιας: "Ο Χρήστος Τσιούντας εξέφρασε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος και έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει αυτό. Από κει και πέρα τα όσα ακούγονται για "σίγουρες υποψηφιότητες" και για "χρίσματα" είναι καραγκιοζιλίκια. Δεν υπάρχει ούτε χρίσμα, ούτε δέσμευση. Υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι και όλοι θα αξιολογηθούν πρωτίστως από τους ψηφοφόρους της ΝΔ. Θα είμαι στην εκδήλωση του Χρήστου Σκουμπόπουλου αν δεν έχω άλλες υποχρεώσεις στην Αθήνα".
Για τον Δήμο Νάουσας: "Μέχρι στιγμή δεν έχω ακούσει κάποιο όνομα από τη Νέα Δημοκρατία, ξέρω μόνο την πρόθεση του νυν δημάρχου Τάσου Καραμπατζού και της Ίλιας Ιωσηφίδου. Επαναλαμβάνω όμως ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα περιοριστεί στα στενά κομματικά όρια, αν πιστεύει ότι ένας υποψήφιος θα μπορέσει να κερδίσει τον δήμο".
Για τον Δήμο Αλεξάνδρειας: "Υπάρχουν οι υποψηφιότητες του Φώτη Δημητριάδη και του Στέφανου Δριστά. Αυτό γνωρίζω. Θα δούμε στην πορεία ποιον θα στηρίξει η παράταξη και εγώ προσωπικά. Δηλώνω όμως ότι θα στηρίξω μια μόνο υποψηφιότητα".
Για την "απόδοση" της δημοτικής αρχής Βέροιας: "Επειδή είναι πονηροί οι καιροί δεν θέλω να κρίνω. Υπάρχουν οι αρμόδιοι για να το κάνουν αυτό".
Για το ενδεχόμενο "αντάρτικων" ψηφοδελτίων: "Θεωρώ ότι δεν μπορεί να γίνει "αντάρτικο" στον Καλλικράτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: