Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΜΠ. ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ: ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ


Ως μεγάλη πρόκληση για ανάπτυξη συνεργασιών τόσο σε οικονομικό όσο και σε πολιτιστικό- αθλητικό επίπεδο που θα έχουν ανταποδοτικότητα στον τόπο μας βλέπει ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου την αδελφοποίηση της Αλεξάνδρειας με το δήμο Οτοπένι της Ρουμανίας.
Μιλώντας πριν από λίγο στο ράδιο Αλεξάνδρεια είπε ότι...
...η συγκεκριμένη δράση της διοίκησης του δήμου Αλεξάνδρειας εντάσσεται στη λογική της εύρεσης των κατάλληλων προϋποθέσεων ώστε να αναπτυχθεί μεταξύ των επιχειρηματιών του δήμου Αλεξάνδρειας αλλά και της ευρύτερης περιοχής με τους αντίστοιχους της Ρουμανίας ώστε να γίνουν εκατέρωθεν επενδύσεις δεδομένου ότι ο ρουμανικός δήμος είναι ένας από τους πιο κραταιούς της χώρας αυτής.
Ο Μπ. Γκιόνογλου τόνισε ότι θα ακολουθήσει αυτή την πολιτική και στη νέα θητεία που που θα προκύψει από τις εκλογές του Νοεμβρίου γιατί θέλει να συμβάλει και ο δήμος στην τοπική ανάπτυξη με τέτοιες πρωτοβουλίες

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

loulas είπε...

Παραμύθια τις χαλιμάς,Τώρα αφού λύθηκαν όλα τα άλλα προβλήματα λύσαμε και την αδελφοποίηση, Ας αποκτήσουμε τέλος πάντων μια σοβαρότητα σε αυτό τον έρμο το Δήμο μας, Ο κόσμος βαρέθηκε τα σόου από τους κκ τις διοίκησης του Δήμου,

Ανώνυμος είπε...

Όχι άλλο ανάπτυξη. Φτάνει ρε Μπάμπη. Που να τη Βάλουμε;
Χορτάσαμε σου λέω. Φτάνει. Έχουμε κάτι τόνους και για τα εγγόνια μας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΛΟΥΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΠΩΦΕΛΕΣ.ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΔΕΝ ΜΕΤΡΩΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΕΥΡΩ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ.ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

thomas είπε...

den vlepete pws me ton gionogloy alaxe h poli ?eiste stravoi.ti thelate na kanei?na mas ferei thalasa?sa then drepomaste ligo.