Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Γ. ΑΠΑΤΣΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Εξ αιτίας δημοσιεύματος τοπικής εφημερίδας (Επικαιρότητα) το οποίο τον φέρει ως άμεσα ενδιαφερόμενο να ηγηθεί δημοτικού ψηφοδελτίου εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου ο Γιάννης Απατσίδης, δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας, έκανε την ακόλουθη δήλωση στα ΧΡΟΝΙΚΑ
“Το όποιο ενδιαφέρον μου να ασχοληθώ ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης έχει...
...αποσυρθεί οριστικά και αμετάκλητα μετά την ανακοίνωση εκ μέρους της κυβέρνησης του σχεδίου “Καλλικράτης”.
Συνεπώς τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα δεν ευσταθούν και δεν απηχούν στην πραγματικότητα.
Θεωρώ βάσιμα και μαζί με εμένα πολοί άλλοι συμπολίτες ότι η ιδανική λύση για την παράταξή μας είναι να ηγηθεί του δημοτικού ψηφοδελτίου ο έμπειρος, έντιμος και εργατικός πρώην δήμαρχος Φώτης Πουρλιοτόπουλος του οποίου, τυχόν υποψηφιότητα στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, αφού ο νέος μεγάλος δήμος τέτοιους ηγέτες χρειάζεται".
Είναι φανερό ότι η παραπάνω δήλωση του δημοτικού συμβούλου Αλεξάνδρειας Γ. Απατσίδη διαμορφώνει το σκηνικό και το κάνει πιο ενδιαφέρον.
Η έμμεση ανακοίνωση της πρόθεσης τουλάχιστον, της ενασχόλησης εκ νέου με τα κοινά του πρώην δημάρχου Φ. Πουρλιοτόπουλου δείχνει ότι το τμήμα εκείνο του ΠΑΣΟΚ στον δήμο Αλεξάνδρειας ήδη έχει λάβει τις αποφάσεις του.
Αποφάσεις που έχουν μια δυναμική στις εξελίξεις και σαφώς επηρεάζει την προσπάθεια του νυν δημάρχου Μπ. Γκιόνογλου να εμφανιστεί ως μοναδικός εκφραστής του κόμματος ελλείψη άλλου και όντας ο ίδιος μέλος και στέλεχος θα έλεγα του ΠΑΣΟΚ.
Αναμενόμενο είναι ότι στο οργανωμένο ΠΑΣΟΚ στους δήμους Αλεξάνδρειας, Πλατέος, Αντιγονιδών και Μελίκης θα τεθεί θέμα να ακολουθηθούν κάποιες διαδικασίες επιλογής του υποψήφιου δημάρχου και θα φροντίσουν ως έναν βαθμό να της επηρρεάσουν και να καταστήσουν επικεφαλής τον κ. Πουρλιοτόπουλο.
Από την άλλη μεριά το τμήμα του ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται στην παράταξη του Μπ.Γκιόνογλου είναι σαφές πως θα δυσαρεστηθεί από μια τέτοια πιθανή εξέλιξη αλλά είναι σε γνώση τους ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ως ένα βαθμό την ανέμεναν.
Αν το σκηνικό αυτό το θεωρήσουμε ως δεδομένο τολμώ να πω ότι οι εξελίξεις αυτές ευνοούν τον υποψήφιο της ΝΔ που κατά τα φαινόμενα θα είναι ο νυν δήμαρχος Πλατέος Φώτης Δημητριάδης αν και τίποτα δεν αποκλείω ως την επίσημη τοποθέτηση του Ν. Αλεξόπουλου και τότε θα μιλάμε με τελείως διαφορετικά δεδομένα που οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για μενα παντως ο Πουρλιοτοπουλος υπηρξε ο πιο αποτυχημενοςΔημαρχος ολων των εποχων.Με την αλαζονικη συμπεριφορα του μονο τεραστια προβληματα δημιουργησε σ αυτη την πολη και τους πολιτες της.Θα λυπηθω αφανταστα και μονον αν βαλει ξανα υποψηφιοτητα γιατι σκεψου τι τεραστια προβληματα θα ξαναδημιουργησει σ ολη την κοινωνια οχι μονον στο ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Ο ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΕΙ Ο ΠΟΥΡΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας "κάθησε" ο Νίκος, δεν "τραβάει" ο Μπάμπης, " ανεπιθύμητος" ο Πουρλιό, πρέπει κάποιον να "στήσουμε", κι ας είναι όποιος νάναι! Αρκεί να είναι του συναφιού μας και να μας κάνει τα γούστα! Ωραίαααα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στοίχημα ότι το Θανασάκι θέλει τον Ναλμπάντη.

Ανώνυμος είπε...

οχι δημαρχο εκτος πολης .......θελουμε αλεξανδρινο....

Ανώνυμος είπε...

τότε τι σκατά τον θέλουμε τον καλικράτη; τι σημαίνει ρε "θελουμε αλεξανδρινό"; αν είναι όλοι για τα μπαζα όπως γραφει καποιος παραπάνω, πειράζει αν ειναι απο Μελίκη πλατύ ή αντιγονίδες; καλικράτης και βλακειες σου λεει μετά! ας είναι και από τη Ραψομανίκη, δουλειά θα κάνει;;

Ανώνυμος είπε...

σωστος και με το παραπανω....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ο 13 Μαΐου 2010 8:03 π.μ φαίνεται ότι κρίνει εξ ιδίων. Πες μας όμως γιατί να βγάλουμε δήμαρχο τον δικό σου; γιατί είναι ξεχωριστός; γιατί να τον προτιμήσουμε; Πες ένα καλό λόγο για το αφεντικό σου.