Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

EΠΙΣΚΕΨΗ ΣΚΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

Στο πλαίσιο των επαφών του με θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς του ενιαίου καλλικρατικού Δήμου Βέροιας, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» τ. Δήμαρχος, κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος, επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Ιουνίου 2010 την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας. Τον κ. Χρήστο Σκουμπόπουλο συνόδευαν..
...οι κ.κ. Γιάννης Ακριβόπουλος, Μιχάλης Σακαλής, Χάιδω Μπατσαρά και Κυριάκος Χιονίδης, και τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος κ. Λάζαρος Κουμπουλίδης και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευξείνου Λέσχης, που τους ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες και τον γενικότερο προγραμματισμό της Λέσχης.

Ο κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος εξήρε τη διαχρονική πολιτιστική, κοινωνική και πατριωτική προσφορά της Ευξείνου Λέσχης και υπογράμμισε την ανάγκη ισχυρότερης υποστήριξης των αξιόλογων πρωτοβουλιών της, εκ μέρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και της πλήρους αξιοποίησης των εγκαταστάσεών της, με ταυτόχρονη αναβάθμιση και ανάδειξη του περιβάλλοντος χώρου, προς όφελος της ίδιας της Λέσχης αλλά και του ολόκληρου του Συνοικισμού του Πανοράματος και του ευρύτερου καλλικρατικού Δήμου Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: