Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Γ. ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ (πρώην αντινομάρχης Ημαθίας): ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΕΝ Ε

Στην συνέντευξή του σήμερα το πρωί στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 ο πρώην αντινομάρχης Ημαθίας Γ. Γκιουρτζής, στέλεχος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής το 2007 υποστήριξε ότι θα πρέπει να στηθούν κάλπες ώστε τα μέλη του κόμματος να αναδείξουν το πρόσωπο εκείνο που θα ηγηθεί του δημοτικού- παραταξιακού ψηφοδελτίου για τις εκλογές του Νοεμβρίου.
“Το κάναμε αυτό στον δήμο Αντιγονιδών το...
...2002 και πέτυχε, στρατεύτηκαν οι χαμένοι της διαδικασίας και νικήσαμε, πήραμε το δήμο, γιατί να μη γίνει κι εδώ. Με τον τρόπο αυτό ο επικεφαλής θα έχει όλη την νομιμοποίηση να καλέσει όλα τα στελέχη πρώτης γραμμής να μπουν στο ψηφοδέλτιο”, είπε ο πρώην αντινομάρχης θέτοντας και το εαυτό του στην διάθεση του.
Συνεχίζοντας το συλλογισμό του ο κ. Γκιουρτζής είπε ότι δεν θα δεχτεί αυτός προσωπικά έναν υποψήφιο δήμαρχο της παράταξης που θα φυτευτεί από την Αθήνα, όποιος κι αν είναι αυτός. Τουτέστιν, δεν θα πάρει μέρος στις εκλογές ως υποψήφιος σύμβουλος.
Μεταξύ των άλλων, ο Γ. Γκιουρτζής, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που διακινούνταν ότι ο βουλευτής της ΝΔ Ημαθίας Μιχ. Χαλκίδης του έκανε πρόταση- προτροπή να θέσει υποψηφιότητα για το χρίσμα όπως και στον γιατρό Γ. Κασλαμά και τον πρώην δήμαρχο Πλατέος Στ. Δριστά. Αυτό αποδεικνύει ότι ο βουλευτής δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι την περίπτωση να ηγηθεί του ψηφοδελτίου ο Φ. Δημητριάδης αφού δεν τον θεωρεί ως απόλυτα δικό του άνθρωπο!!
“Εγώ δεν είμαι η ουρά κανενός” είπε ο κ. Γκιουρτζής και απέκλεισε την όποια πιθανότητα να επιστρατευτεί για να ηγηθεί δημοτικού ψηφοδελτίου αφού πάντα τον ενδιαφέρει η βουλευτική υποψηφιότητα.
Αναφέρθηκε στους λόγους που παραιτήθηκε από νομαρχιακός σύμβουλος και αντινομάρχης λέγοντας ότι αντιμετώπισε τις πιέσεις των βουλευτικών γραφείων του Χαλκίδη και Τσαβδαρίδη και λιγότερο του Φωτιάδη. Πιέσεις που συνίσταντο στην εξυπηρέτηση των πολιτικών συμφερόντων τους και της δικής του απομάκρυνσης από τα κοινά αφού όλοι τους τον θεωρούσαν ως πιθανό εμπόδιο στην πολιτικής τους καριέρα.
Τέλος, ο Γ. Γκιουρτζής είπε ότι αν η παράταξη της ΝΔ οδεύσει ενωμένη στις εκλογές του Νοεμβρίου τότε η νίκη της θεωρείται δεδομένη.

9 σχόλια:

loulas είπε...

Παρακολούθησα με πολύ προσοχή την συνέντευξη του κ Γκιουρτζή ,στο τέλος βρέθηκα μπερδεμένος. Επιστήμονας άριστος,έντιμος,ηθικός,ας με συγχωρέσει όμως αρκετά ευκολόπιστος και δυφορούμενος.Κατ΄αρχήν αφού αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική,θα έπρεπε να γνωρίζει τους άμεσα η έμμεσα συνεργάτες του. Αντιθέτως αυτός έμπλεξε μέσα στον ιστό τις αράχνης!! Τι λέγανε οι δήθεν υποστηρικτές του? Ένα σταυρό στο Φωτιάδη, η τον Χαλκίδη και αν θέλετε και ένα σταυρό στον Γκιουρτζή, έχω προσωπική γνώμη για αυτό, έτσι θα έβγαινε Βουλευτής? Αυτό κάνανε όταν ήτανε Υποψήφιος ο κ Κυριαζόπουλος? Μίλησε για στελέχη, μα πώς θεωρείτε στέλεχος κάποιος που παίρνει στήριξη από το ΠΑΣΟΚ η συμμετέχει σε συνδυασμό πασοκικού Δημάρχου υπηρετώντας σε έμμισθη θέση?Με τα όσα συνέβησαν στον κ Γκιουρτζή θα άλλαζε και αυτός παράταξη? Δεν γνωρίζει ο κ Γκιουρτζής , ότι οι διαδικασίες για την επιλογή υποψηφίων Δημάρχων, καθορίζονται με απόφαση τις παράταξης που και αυτός ανήκει? Ιδανικός ο τρόπος που προτείνει ,αν όμως είναι διαφορετικός ο τρόπος γιατί αποστασιοποιείται ? Και τέλος όταν ο ίδιος προτάθηκε από τον κ Ζαγορίτη γιατί δεν ζήτησε να στηθούν κάλπες? Δεν νομίζω να ήτανε ο μοναδικός Νεοδημικράτης επιστήμων στη περιοχή μας .Όχι με δύο μέτρα και δύο σταθμά αγαπητέ μου γιατρέ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς είναι αλήθεια, γνωρίζω πολύ καλά για την αράχνη, ακόμη και ποιους εννοείς ακριβώς αυτό είπανε και στον πατέρα μου αλλά η οικογένεια μου πήγε μονοσταυρία Γκιουρτζή κρίμα όμως ο Γιάννης πρέπει να προσέχη τους συνεργάτες του !

Ανώνυμος είπε...

Όλοι ακούγονται αυτή η Ν.Δ. δεν θα μάθει με τόσα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν????
Άκουσα Δημητριάδης,Γκιουρτζή,Γικόνογλου...και πόσους άλλους. Εγώ προσωπικά μπορώ να σας πώ ότι υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να προοδεύσει τον Δήμο Αλεξάνδρειας και αυτό το έχει δείξει και η ιστορία. Δέν θα πώ όνομα βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί με μια βοήθεια απλή. Σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα πάντως που είναι αντινομάρχης και είναι της περιοχής μας, έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο και εμένα προσωπικά και δεν το λέω γιατί είμαι θαυμαστής του η το παπαγαλάκι του μα γνωρίζω πολύ καλά όλη την ιστορία και θα θυμίσω τον κύριο ζωγράφο μια ιστορία πρίν 4 χρόνια περίπου.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΏΝΥΜΕ 4.39 ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΗ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΝΑ ΥΠΟΘΈΣΩ ΕΊΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ????
ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Γεωργιάδης αξίζει και αφού ο πάνω μου ανέφερε το όνομα ουδέν κρυπτό....
Εγώ πιστεύω θέλει να κατέβει διότι παραιτήθηκε την Διευθυντική του θέση για να αναλάβει Αντινομάρχης γνωρίζοντας πιστεύω ότι μετά δεν μπορεί να γυρίσει ξανά στην ίδια θέση στο σχολείο. Ο Γεωργιάδης εκτός απο άνθρωπος του μόχθου και την αγάπη του για τα κοινά και το ενδιαφέρον του για νέα και αξιόλογα έργα "Είναι καθαρός" δεν μιλάει κάτω απο το τραπέζι και η ιστορία έδειξε ότι πρίν χρόνια στην Ν.Ε. Ν.Δ. στην Βέροια κάτι πρέπει να έπαιξε με την τότε υποψηφιότητα που ήθελε να κατέβει για την Ν.Δ. άλλωστε αυτό το γνωρίζουν αρκετοί δημοσιογράφοι και ο αρμόδιος που τα ξέρει έξω απο την μάσκα και να μιλήσει είναι ο κύριος Ζωγράφος.
Ο Γεωργιάδης εκτός απο άνθρωπος που εργάζεται για το σύνολο και όχι για το προσωπικό του όφελος όποια πέτρα και άν σηκώσεις στο Ρουμλούκη πιστεύω ότι γράφει καθαρά το όνομα του. Στο θέμα εκπαίδευσης, ασχολήθηκε και κατάφερε να δημιουργήσει ένα σχολείο φιλώντας κατουρημένες ποδιές...
Τον αγαπάω και γιαυτό τον στηρίζω δημόσια πάντα γιατί όποτε τον χρειάστηκα πάντα ήταν δίπλα μου και με βοήθησε χωρίς ανταλλάγματα και δεν είμαι μόνο εγώ!!!
Σταθάρα μπροστά και εμείς απο κοντά!!!

Ανώνυμος είπε...

makari na katebi o georgiadis!!!
axiologo atomo kai koinoniko...den pinei den kapnizei kai to simantiko drastirio atomo!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημητριάδης πρέπει να κάνει πίσω και να βάλει τον Γεωργιάδη μπροστά. Ο Γεωργιάδης έχει ρεύμα και η συνθήκες τών εποχών μας λένε να είναι άτομα απο καθαρές αυλές.
Προς την Ν.Ε. Ν.Δ. σκεφτείτε το λίγο και μήν αξιολογείτε μόνο τα παπαγαλάκια που σας πλαισιώνουν

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να ομολογήσω ότι θα ήταν κάτι καλό για τον Δήμο Αλεξάνδρεια