Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΧΩΡΙ ΠΛΑΤΕΟΣ. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ


Αγώνες στίβου έγιναν σήμερα το πρωί ως το μεσημέρι στο γήπεδο του Παλιοχωρίου του δήμου Πλατέος. Αθλητές (παίδες και παγκορασίδες) από την Ημαθία και Πιερία διαγωνίστηκαν υπό την παρουσία αρκετών θεατών, των γονέων τους και των προπονητών τους και έδωσαν πολλές ελπίδες ότι ο στίβος στη περιοχή ευθύνης της Τ.Ε ΣΕΓΑΣ Πιερίας- Ημαθίας έχει ανοδική πορεία.
Παρών και ο δήμαρχος Πλατέος Φώτης Δημητριάδης που...
...αθλοθέτησε τους αγώνες μαζί με τον πρώην αντιδήμαρχο Αλεξάνδρειας Σάκη Κούγκα και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Πλατέος Χρήστο Παντόπουλο.
Ο δήμαρχος έκανε απονομές στις νικήτριες του δρόμου 150 μέτρων και ακολούθως έκανε την εξής δήλωση στα ΧΡΟΝΙΚΑ: Ο δήμος μας και εγώ προσωπικά έχουμε με συνέπεια συνδράμει την προσπάθεια των αθλητών όλων των αγωνισμάτων. Τόσο σε υποδομές όσο και σε υλική και ηθική συμπαράσταση η διοίκησή μου έκανε όσο το επέτρεπαν οι δυνατότητες του δήμου μας και ίσως και παραπάνω από αυτές. Δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε και από τη σημερινή ημέρα. Συγχαρητήρια στα νεαρά παιδιά, τους προπονητές τους και τους ήρωες παράγοντες που δίνουν την ψυχή τους στο χώρο αυτό”.
Να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη των αγώνων γονείς των αθλητών του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου κρατώντας πανό το οποίο ανήρτησαν απέναντι από την κερκίδα. Το πανό γράφει ότι έξι χρόνια είναι αρκετά, θέλουμε στίβο στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρέ παιδιά έλεος τι καραγκιοζλίκια είναι αυτά? Από πού και έως που αθλοθέτης ο ΚΟΥΓΚΑΣ? Από τον Τσιάρτα τα έμαθε αυτά? Τι έχουν να δούνε τα μάτια μας σε αυτές τις Δημοτικές εκλογές !!

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε ανώνυμε ,προχθές στο ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ δες σύνθεση ΚΟΥΓΚΑΣ ,ΤΣΙΑΡΤΑΣ , ΜΑΥΡΑΚΑΚΗΣ καφεδάκι και πολιτικό κούς-κούς πότε τα βρήκαν βρέ οι αθεόφοβοι? Να θυμηθούμε τι έγραφε ο ΤΣΙΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΓΚΑ? Τι έλεγε ο ΚΟΥΓΚΑΣ για Τσιάρτα και Μαυρακάκη? Ρε το Σαμαρά το είπε και το έκανε όλα ΣΦΟΥΓΚΑΡΗ???