Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Σ. ΚΟΥΓΚΑΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ Ο ΜΠ. ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΕΣΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ


Ειδήσεις έβγαλε η σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξη του πρώην αντιδημάρχου Σ. Κούγκα στο ράδιο Αλεξάνδρεια. Ο κ. Κούγκας εμφανίστηκε ήρεμος, σίγουρος, άνετος και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν και πιστεύω ότι οι ακροατές ενημερώθηκαν για πτυχές της τοπικής πολιτικής τόσο στον δήμο Αλεξάνδρειας όσο και στης ΝΔ πληρέστατα.
Ο Σ. Κούγκας τόνισε ότι η επιλογή του να αποχωρήσει από...
...την ομάδα της πλειοψηφίας δικαιώθηκε τόσο πολιτικά όσο και διοικητικά. Είπε ότι είχε διαβλέψει πως ο νυν δήμαρχος Μπ. Γκιόνογλου θα ζητούσε το χρίσμα ή την στήριξη του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές του Νοεμβρίου αποδεσμεύτηκε μιας και πολιτικά και κομματικά ανήκει στη ΝΔ και διαχώρισε τη θέση του. Εξ άλλου, τόνισε, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας είχε δεσμευτεί πως τον ενδιαφέρει να υπηρετήσει το δήμο από τη θέση αυτή μόνο για δυο τετραετίες και ως εκ τούτου, είπε, ήταν αυτονόητο ότι ο καθένας σύμβουλος είχε το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής και ένταξης σε όποιο ψηφοδέλτιο συγκροτούνταν.

Ο πρώην αντιδήμαρχος εξέφρασε την πικρία του αναφορικά με τον τρόπο που τον συμπεριφέρθηκε ο δήμαρχος. Εξήγησε ότι για να αποφύγει ο ίδιος ο δήμαρχος την ευθύνη της απομάκρυνσής του από την ομάδα της πλειοψηφίας, λαμβάνοντας ο ίδιος την απόφαση, συγκάλεσε σε συνεδρίαση την ομάδα και της πέταξε το μπαλάκι. Σημείωσε ότι από τον Νοέμβριο που είχε τοποθετηθεί σχετικά, ο δήμαρχος δεν έπαιρνε την απόφαση να τον απομακρύνει ζητώντας την παραίτησή του γιατί δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη αυτή.

Επίσης, αναφέρθηκε ονομαστικά στον νυν αντιδήμαρχο Παν. Μεσαλά λέγοντας ότι δεν περίμενε τέτοια συμπεριφορά απέναντί του διότι ευεργετήθηκε στο παρελθόν. “Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά του απέναντί μου, ήταν πολύ βαριές οι κουβέντες που είπε εναντίον μου αν αναλογιστεί τι έκανε ο Κούγκας γι αυτόν”, είπε χαρακτηριστικά

Εκτός του πολιτικού λόγου ο κ. Κούγκας ανέφερε και ένα περιστατικό ως χαρακτηριστικό δείγμα της συγκεντρωτικής λειτουργίας του δημάρχου. Είπε ότι ο δήμαρχος λόγω της ανασφάλειάς του είχε συγκροτήσει μια στενή ομάδα από τους κ. Ανεσίδη, Μιχαλακάκη, Ναλμπάντη και Μουστάκα με την οποία και μόνον συνεργάζονταν και είχε παραγκωνίσει τους υπόλοιπους συμβούλους. Ανέφερε ότι αυτός ως αντιδήμαρχος υπεύθυνος του τομέα έργων έμαθε από πολίτες ότι είχε εγκατασταθεί εργολάβος στην Αλεξάνδρεια και εκτελούσε έργο ύψους 200 χιλ. Ευρώ και δεν ενημερώθηκε.

Για τις σχέσεις του με τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιονογλου είπε ότι είναι μηδενικές αλλά τόνισε ότι δεν μετανιώνει για την απόφασή του να συνταχθεί και το 2002 και το 2006 στο ψηφοδέλτιό του αφού υπήρχαν σοβαροί πολιτικοί λόγοι και οι οποίοι δικαιώθηκαν από τα εκλογικά αποτελέσματα.

Σε επόμενες αναρτήσεις: Τι είπε ο Σ. Κούγκας για τον Φ. Δημτριάδη, τον Μ. Χαλκίδη, τον Στ. Δριστά, τον Ν. Αλεξόπουλο, τον Σ. Ακριτίδη, τους συμβούλους του Μπ. Γκιόνογλου που ανήκουν στη ΝΔ, τον Μπ. Γκιόνογλου και σε τι ελπίζει για να νικήσει...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"μια στενή ομάδα από τους κ. Ανεσίδη, Μιχαλακάκη, Ναλμπάντη και Μουστάκα με την οποία και μόνον συνεργάζονταν και είχε παραγκωνίσει τους υπόλοιπους συμβούλους"... πέστα ρε Κούγκα, έτσι είναι, μια κλίκα και έργο μηδέν (0), μόνο για την πάρτη τους...μια μούτζα στις εκλογές όλοι μας να τους δώσουμε αυτούς...φτάνει πια.

Ανώνυμος είπε...

Άσεμας ρε Κούγκα με τις μπούρδες σου σε επήρανε χαμπάρι έστω και αργά τα παπούτσια στο χέρι και δρόμο !

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΡΕ ΚΟΥΓΚΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ? 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΝΕΧΟΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ? Η ΠΛΑΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙ ΚΛΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΔΑΚΡΥΑ...ΜΟΥΤΖΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ.
ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΑΣ Ή ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΝΑ ΈΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ "ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ" ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΛΤΕΟΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΗ.
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΕΠΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΥΛΗ.
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΉΜΑΡΧΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ.
ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;
ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ. ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΞΑΥΝΩ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ. ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ Ο ΤΟΠΟΣ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΑΚΟ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ, ΜΗΝ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ! ΘΑ ΦΑΜΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ, ΦΩΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

re pedia ontos arketa asxolithikate me ton tipako .. ti prosfere sto topo o asxetoulis? itan ekei pou itan ti prosfere pera apo tin niki gia 2 tetraeties sto gkionoglou .. apo ekei kai pera ti ? itan se mia thesi ...
a signomi prosfere kafedes 8 xronia ... eleos ...koitaxtite ston kathrepti

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τους δύο προηγούμενους 8: 12και 12:11 είναι προσβολή για τον τόπο μας αυτά τα πρόσωπα να γίνονται τιμητές των πάντων και να συμπεριφέρνονται ως φεουδάρχες.