Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ο Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Σ. ΚΟΥΓΚΑΣ


Ο Φώτης Δημητριάδης είναι κατά την άποψή μου μονόδρομος από πολιτική άποψη για τη ΝΔ εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου Τα παραπάνω λόγια είπε ο πρώην αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Σάκης Κούγκας θέλοντας να υπερασπιστεί την επιλογή του να συνταχθεί με την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Πλατέος.
Ακόμη, τόνισε ότι είναι κοινός τόπος, είναι κοινή...
...πεποίθηση στην ευρύτερη περιοχή ότι πρόκειται για έναν δήμαρχο απόλυτα πετυχημένο, ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες της αυριανής κατάστασης που θα διαμορφωθεί με την διεύρυνση του δήμου.
Επισήμανε ότι όλος ο νέος δήμος πλην της πόλης της Αλεξάνδρειας είναι κατά βάση αγροτικός και ο κ. Δημητριάδης ως γεωπόνος και ο οποίος δούλεψε επί 30 χρόνια στην διεύθυνση εφαρμογών της Νομαρχίας γνωρίζει αφενός τα προβλήματα και αφετέρου τους αγρότες προσωπικά.
Στην περιφέρεια, τόνισε ο πρώην αντιδήμαρχος, ο Φ. Δημητριάδης έχει μεγάλη δυναμική και αναγνωρισιμότητα και αυτό έχει ως ένα βαθμό παγιωθεί, είπε. Για την πόλη της Αλεξάνδρειας που είναι ως ένα βαθμό αστικοποιημένη, είπε ότι, έχει άλλα προβλήματα και αυτό που θέλει ο κόσμος είναι έναν καλό και ικανό δήμαρχο για να λύνει προβλήματα.
Τέλος, ο Σ. Κούγκας εκτίμησε ότι η εκλογιμότητα του Φ. Δημητριάδη είναι πολύ αυξημένη και παρόλα τα προβλήματα και προσκόμματα που μπαίνουν από την πλευρά του βουλευτή της ΝΔ Μιχ. Χαλκίδη θα καταφέρει να εκλεγεί δήμαρχος.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επικίνδυνοι και ακατάλληλη για την ΝΔ και ο ΚΟΥΓΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ άκρως συμφεροντολόγοι χωρίς κανένα έλεος , να πάνε με τον φίλο τους τον ΚΙΛΤΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Εμένα με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω

loulas είπε...

Τον Νοέμβριο είχε δηλώσει ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος πρέπει να είναι από την Αλεξάνδρεια ,και εννοούσε τον Κυριαζόπουλο ,έπειτα βρήκε τον Δημητριάδη ότι έχει πρόσβαση λόγω επαγγέλματος ,μετά θυμήθηκε ότι από τον Δεκέμβριο ο Γικόνογλου είχε κλειστή ομάδα πού αυτός δεν συμμετείχε ,μετά αποφάσισε ότι μόνο ο Δημητριάδης είναι κατάλληλος για Δήμαρχος τι να πη κανείς γιαυτό το άτομο ,αυτός είναι ο μπαμπάς και η μαμά τις ΝΔ αυτό είναι στέλεχος ?Στην ένωση υποστηριχτής του ΠΑΣΟΚ στο ΔΗΜΟ δύο τετραετίες συνεργάτης του ΠΑΣΟΚ το 2002 και το 2006 υποστηριχτής του Δριστά και εναντίων του Δημητριάδη που τώρα στηρίζει , αύριο δεν ξέρουμε τι μπορεί να σκαφθεί , σίγουρα ψάχνει κάποια έμμισθη θέση ,
Το στέλεχος ! ! ΑΣ μην αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί η παράταξη πάει κατά διαόλου γιατί ΚΟΥΓΚΙΔΕΣ και ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΙ υπάρχουν ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω αυτό δεν είναι στέλεχος είναι ΑΝΕΜΟΣΟΥΡΑΣ!! !!!