Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23/6

Η Γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) Ημαθίας, με ανακοίνωση της προσκαλεί τους εργαζόμενους, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, σε σύσκεψη-συζήτηση που διοργανώνει την Τετάρτη 23 Ιουνίου και ώρα 7:30 μμ στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας (αίθουσα δημοτικού συμβουλίου). Για το σκοπό αυτό,..
...αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ Ημαθίας επισκέφτηκε σήμερα το δημαρχείο Πλατέος και μοίρασε σχετικό υλικό στους εργαζόμενους.

Στην ανακοίνωση-πρόσκληση του ΠΑΜΕ Ημαθίας αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Εργαζόμενες-εργαζόμενοι-άνεργοι-συνταξιούχοι-νέες και νέοι, το τελευταίο εξάμηνο οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, δεχόμαστε επίθεση σε όλα όσα είχαμε καταχτήσει με αγώνες και θυσίες της προηγούμενης δεκαετίας.
Μας κήρυξαν πόλεμο. Στην κοινωνική ασφάλιση, στις σταθερές εργασιακές σχέσεις, στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, στη δωρεάν υγεία, πρόνοια, στην παιδεία (...)
Βρήκαν ευκαιρία την καπιταλιστική οικονομική κρίση, για να εξαπολύσουν αυτή την επίθεση (...) Ο "Καλλικράτης" είναι ένα ακόμη αντιδραστικό οικοδόμημα της Ε.Ε. που τσακίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων, συνθλίβει τους αυτοαπασχολούμενους και διώχνει τους αγρότες από τα χωράφια τους.
Επιχειρείται η ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των δήμων σε όλους τους τομείς. Μπορούμε να τους βάλουμε εμπόδια, να διεκδικήσουμε, να απαιτήσουμε, όσα μας στερούν, όσα παράγουμε και μας ανήκουν.
Ελάτε στη σύσκεψη που οργανώνουμε για να συζητήσουμε όλα τα προβλήματα. Να συζητήσουμε πως θα οργανώσουμε την πάλη μας για τη δημιουργία μετώπου ανατροπής της πολιτικής και της εξουσίας του μεγάλου κεφαλαίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: