Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Η αξιολόγηση έγινε χτες στην Ιπποκράτους για τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία. Μια διαδικασία που όμως δεν είχε κανένα χειροπιαστό αποτέλεσμα. Συμμετείχαν οι γνωστοί κομματικοί παράγοντες και παρουσία των κεντρικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν ότι για την Βέροια δεν τίθεται κανένα θέμα αφού κατατέθηκε μόνο μια υποψηφιότητα, αυτή της κ. Χαρ. Ουσουλτζόγλου και η οποία θα πάρει το χρίσμα.
Για την Αλεξάνδρεια προκρίθηκε...
η λύση να καλέσει η ΝΕ. Ημαθίας τους κ. Γκιόνογλου και Δημάδη σε κοινή συνάντηση ώστε να βρεθεί λύση. Δεν σκέφτονται οι αρμόδιοι να προχωρήσουν σε εσωκομματικές εκλογές αφού θεωρούν εκ προοιμίου ότι η υποψηφιότητα Δημάδη είναι αδύναμη και δεν έχει τύχη.
Πάντως, αν ο κ. Δημάδης επιμείνει να αξιολογηθεί ή να γίνει και στην Αλεξάνδρεια εσωκομματική εκλογική διαδικασία τότε θα αναγκαστεί η οργάνωση να τον αποκλείσει λέγοντας και την αιτία που δεν τον αξιολογούν θετικά.
Επίσης, ακούστηκε το σενάριο να προχωρήσει η ΝΕ Ημαθίας σε στήριξη του νυν δημάρχου, όντας θετικά αξιολογημένος από την προηγούμενη εβδομάδα, γύρω στον Σεπτέμβριο για να τον διευκολύνει στην ανεύρεση υποψηφίων συμβούλων που προέρχονται από το χώρο της ΝΔ και θα τους είναι λίγο δύσκολο να “εκτεθούν” με έναν υποψήφιο που έχει το επίσημο χρίσμα του ΠΑΣΟΚ.
Στην Νάουσα υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα, όπως διαπίστωσαν όλοι. Αποφασίστηκε να καλέσουν στα γραφεία της ΝΕ τον κ. Καραμπατζό και την κ. Ιωσηφίδου ώστε να γίνει μια προσπάθεια συγκερασμού των διαφορών. Αυτό όμως είναι αρκετά δύσκολο και θα προκριθεί η λύση της κάλπης δεδομένου ότι και η εκεί Σ.Ε έχει εκφραστεί θετικά για μια τέτοια λύση.
Μια λύση που εξ αρχής ήθελε η κ. Ιωσηφίδου και έχει αποδεχτεί ο νυν δήμαρχος με δηλώσεις του στον τύπο της Νάουσας.
Τέλος, η επιτροπή δεν ασχολήθηκε με τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όταν λέμε ότι καταστράφηκε η χώρα μας, αυτό εννοούμε. Δέστε μηχανισμούς και πρόσωπα που αξιολογούν και θα καταλάβουμε. Αυτοί βρίσκουν και κάνουν. Τα ζώα, όλοι εμείς, τηράμε.