Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Τ.Ε ΝΔ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΧΑΛΚΙΔΗ-ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ

Την πρώτη της συνέντευξη τύπου παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης ο νέος πρόεδρος της δημοτικής οργάνωσης της Ν.Δ της Αλεξάνδρειας και το νέο συμβούλιο αυτής. Ο Δημήτρης Τοπάλης και οι συνεργάτες του θέλησαν να κάνουν την πρώτη επαφή με τα μέσα ενημέρωσης και να δώσουν το στίγμα τους (δες βίντεο στην συνέχεια), την άποψή τους για την κομματική δουλειά που τους περιμένει και να δηλώσουν τη διάθεσή τους να ασχοληθούν με όλα τα τοπικά προβλήματα ώστε να συμβάλουν στην πρόοδο του τόπου.
Ο πρόεδρος της οργάνωσης...
...έκανε μια αναφορά στους λόγους που κατά την άποψή του η κυβέρνηση της ΝΔ υπέστη την μεγάλη ήττα πέρσι το Οκτώβριο και εν πολλοίς την απέδωσε στην εχθρική στάση των κεντρικών ΜΜΕ που δεν πρόβαλαν τα θετικά της διακυβέρνησης αλλά λειτουργούσαν με πολεμικά δελτία, όπως είπε χαρακτηριστικά
Ο Δ. Τοπάλης (φωτ.) σχολίασε και την δημόσια διένεξη Χαλκίδη- Τσαβδαρίδη λέγοντας ότι αυτή η κόντρα δεν προσφέρει στη ΝΔ και τους κάλεσε να πάψουν να καλλιεργούν τη διχόνοια και όλοι τους να υπηρετήσουν την ενότητα. “Δεν μας ενδιαφέρει η κόντρα, αλλά η κοινωνία και η ενότητα. Δεν μας τιμούν αυτά, δεν μας εκφράζουν, δεν μας αρέσουν αυτά τα φαινόμενα” είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της οργάνωσης της ΝΔ Αλεξάνδρειας
Αναφερόμενος στην στάση της οργάνωσης εν όψει των δημοτικών εκλογών τόνισε ότι στόχος όλων είναι η ενότητα και ότι θα λειτουργήσουν στη βάση του πλαισίου που θα καθορίσει η κεντρική διοίκηση του κόμματος. Τέλος, είπε ότι θα φροντίσουν να έρθουν σε επαφή με τους δημοτικούς συμβούλους μέλη της ΝΔ που σήμερα ανήκουν στην ομάδα της πλειοψηφίας της διοίκησης του δήμου Αλεξάνδρειας και είπε ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιοι.

1 σχόλιο:

loulas είπε...

Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας . Θα κριθείτε από τις πράξεις και την πιστή εφαρμογή του καταστατικού του κόμματος ,από την συμπεριφορά σας απέναντι στους τυχόν αποστάτες στις απερχόμενες Δημοτικές εκλογές . Οι νεοδημοκράτες είναι πολύ πληγωμένοι μην τους πληγώσετε άλλο.Όλοι ανήκουμε σε κάποιο Βουλευτή , αλλά πάνω από όλα ανήκουμε στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ !!