Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΚΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ


Τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας επισκέφθηκε την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010 ο επικεφαλής του Συνδυασμού «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» Χρήστος Σκουμπόπουλος στο πλαίσιο των επαφών του με θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς του νέου καλλικρατικού Δήμου Βέροιας.
Τον τέως δήμαρχο Βέροιας συνόδευαν...
.. η Χάιδω Μπατσαρά, οι Μιχάλης Σακαλής και Κώστας Παλουκίδης, ενώ τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Τάσος Κοντογουλίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου, που τους ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες του Συλλόγου και για τα προβλήματα, τις προτάσεις και τα αιτήματα του εμπορικού κόσμου της Βέροιας.
Η τοπική μας αγορά, επεσήμανε κ. Σκουμπόπουλος, ανέκαθεν διακρινόταν για το δυναμισμό και τη δημιουργικότητα των ανθρώπων της. Ωστόσο, η παρατεταμένη κρίση, η χρόνια αναπτυξιακή στασιμότητα της ευρύτερης περιοχής, η απουσία αξιόπιστων σε περιεχόμενο και ισχυρών σε διάρκεια υποστηρικτικών προγραμμάτων πλήττουν καίρια την τοπική μας αγορά και, υπό την πίεση της οξύτατης οικονομικής ανομβρίας που μαστίζει τη Χώρα, προξενούν ασφυκτικές καταστάσεις.

Στο ζοφερό αυτό τοπίο οι αυτοδιοικητικές αρχές, τόσο οι σημερινές όσο – και ιδίως- οι καλλικρατικές οφείλουν να εξαντλήσουν τις δυνατότητές τους, ώστε, μέσα από την υλοποίηση των δράσεών τους, να ανακουφίζουν και να τονώνουν την τοπική μας αγορά και να αναδεικνύουν τα πλεονεκτήματά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: