Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (Σάββατο 5 Ιουνίου) ο Δήμος Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας (τμήμα Αλεξάνδρειας) πραγματοποίησε εκδήλωση την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 6:00 μ.μ. Η εκδήλωση περιλάμβανε φύτευση λουλουδιών στη διασταύρωση των οδών Ελ. Βενιζέλου – 28ης Οκτωβρίου (τρίγωνο Μπαλτζή) καθώς και στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης.
Επίσης, πραγματοποιήθηκε συλλογή...
απορριμμάτων στους δρόμους της περιοχής πλατείας Παπαντωνίου, από τον σύλλογο Νεολαίας ROM Αγίου Γεωργίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 50 άτομα, μαθητές των σχολείων και μέλη του συλλόγου, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία της εκδήλωσης και πράγματι πέτυχαν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ευχαριστεί τη Διευθύντρια του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας κ. Χατζηευαγγέλου Μ., τον Πρόεδρο του Συλλόγου Νεολαίας ROM κ. Ζωγράφο Σωτήρη και βεβαίως όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή, περνώντας το μήνυμα της εθελοντικής δράσης προς όφελος του κοινού καλού.
H δράση αυτή αποτελεί ένα μήνυμα προς όλη την κοινωνία που πρέπει να δραστηριοποιηθεί ώστε με τέτοιου τύπου ενέργειες να ωφελείται συνολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: