Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΟΒΡΑ Ο ΧΡ. ΣΚΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΣ

Τους Δήμους Αποστόλου Παύλου και Δοβρά επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010 ο επικεφαλής του Συνδυασμού «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ», Δημοτικός Σύμβουλος-τ. Δήμαρχος Βέροιας κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος, συνεχίζοντας τις επαφές, την ενημέρωση και τη συνεργασία με θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς του καλλικρατικού Δήμου Βέροιας.
Συγκεκριμένα,...
..στις 10:00 το πρωί, οι κ.κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος, Μαρία Τσιαμήτρου-Καραχατζή, Χάιδω Μπατσαρά και Κώστας Παλουκίδης μετέβησαν στο Δημαρχείο Αποστόλου Παύλου, όπου τους δέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Απόστολος Νεστορόπουλος, ο οποίος, παρουσία και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κατερίνας Κοστογλίδου, τους ενημέρωσε για τα τρέχοντα ζητήματα, τα προβλήματα και τις δράσεις του Δήμου Αποστόλου Παύλου.
Ο Δήμος Αποστόλου Παύλου, με 6 εύρωστους Οικισμούς, επεσήμανε ο κ. Χρ. Σκουμπόπουλος, εκτείνεται σε ένα προικισμένο αλλά ευαίσθητο τμήμα του καλλικρατικού Δήμου Βέροιας, στην ανάπτυξη του οποίου μπορεί να έχει καθοριστική συμβολή, εφόσον αναδειχθούν και αξιοποιηθούν καταλλήλως τα γεωγραφικά, συγκοινωνιακά και πολιτιστικά πλεονεκτήματά του, και αντιμετωπιστούν ριζικά τα χρόνια περιβαλλοντικά προβλήματα (προερχόμενα κυρίως από την Τάφρο «66»).
Αμέσως μετά, οι κ.κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος, Μαρία Τσιαμήτρου-Καραχατζή, Χάιδω Μπατσαρά και Κώστας Παλουκίδης μετέβησαν στο Δημαρχείο Δοβρά, όπου τους δέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Τσιούντας, ο οποίος τους ενημέρωσε για την πορεία των δημοτικών υποθέσεων και για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής, που θα παρουσιαστούν και στον επικείμενο δημόσιο απολογισμό του στις 25 Ιουνίου.
Ο Δήμος Δοβρά, τόνισε ο κ. Χρ. Σκουμπόπουλος, προσέρχεται ώριμος και προετοιμασμένος στον ενιαίο καλλικρατικό Δήμο, ο οποίος οφείλει να θέσει στον πυρήνα των προτεραιοτήτων του την ανάδειξη των θρησκευτικών, ιστορικών και παραγωγικών χαρακτηριστικών της περιοχής και την προστασία του απαράμιλλου φυσικού περιβάλλοντός της.
Οι ενημερωτικές συναντήσεις του κ. Χρ. Σκουμπόπουλου και των συνεργατών του με θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς του καλλικρατικού Δήμου Βέροιας θα συνεχιστούν με έντονους ρυθμούς και τις επόμενες μέρες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τζάμπα βενζίνη μου φαίνεται ότι πληρώνεις Χρηστάκη...